MSI B350 Tomahawk vs ASUS ROG B350-F Gaming

AMD braketleri sağlı sollu olduğu için soğutucu işi kolayda evet dediğiniz gibiymis OC kismina yatkın değil, bende 3600'u biraz zorlamak istiyorum. B450 Tomahawk Max 2 zorlayacagim bakalım olmadı B350 Plus alacağım

@Paveloyd hepsini kaçırdım B450M Gaming Plus hakkın ne dersin? 2 RAM soketi var ama dert edilecek bir şey değil artık seneye DDR5 geçeceğim zaten. Hafif OC kaldırır mı?

@pawEn hocam seninde fikrini almak isterim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hafif bir OC için iş görür hocam.

Birebir karşılaştırmak isterseniz link bıraktım:

Teşekkürler hocam
Yanlışlıkla ASUS'un kartının videosunu atmışım hocam mazur görün. OC ile alakalı bir tane konu bulabildim sadece. Biraz daha bakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşa yazdım bakalım teklifi kabul ederse alacağım kartı, kutulu ürünmüş

1800'e anlaştım bakalım.

Son düzenleme:
Hocam konuyu pek anlamadım. 2. el mi alıyorsunuz? Bütçe ne? 2 gündür hastayım foruma da giremedim zaten.

Hocam konuyu pek anlamadım. 2. el mi alıyorsunuz? Bütçe ne? 2 gündür hastayım foruma da giremedim zaten.

Geçmiş olsun. 2. El hocam AM4 0 almak istemiyorum. 2100TL'ye kadar bakıyorum ama ne kadar ucuz o kadar iyi. 1800'e B450M Gaming Plus için anlaştım.

@Paveloyd @pawEn aldım anakartı, kaliteli BIOS kullanmayalı uzun zaman olmuştu işlemci kendine geldi, gameboost u da açtım otomatik duruma göre OC yapacak. Geri bir M.2 almak kaldı

An itibari ile dolabımda 2 anakart, 1 HDD ve bir de 0 stok fan var, hepsini satınca M.2 parası çıkar gibi.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam ben de 3600 ile B450M S2H ikilisini kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…