MSI B350 Tomahawk vs ASUS ROG B350-F Gaming

Soğutucu vardır herhalde değil mi hocam?

Gameforce Cooper 4 adlı bir soğutucu var zamanında uyguna gelmişti. 1600 AF 80 kusur W çekerken 60 derece altı tutuyordu. Soğutucu da macunu hiç degisemeden 3 defa söküp takmak durumunda kalınca işlemciye deuecek düzgün macun kalmadı şu an 3600'u 92-93W da 78 derecelerde çalıştırıyor. Manuel şekilde biraz voltaj kısabilirsem tutar gibi.

Hayırlı olsun hocam ben de 3600 ile B450M S2H ikilisini kullanıyorum.

Aldığım kişide aynı fiyata B450M S2H da vardı açıkçası ama bunun duruşu, pasif soğutmalari ve Type-C bulundurmasi daha çok hoşuma gitti. S2H daha mı mantıklı olurdu?

Son düzenleme:
Birbirlerinin aynısı hocam neredeyse.

S2H'ın arka IO girişleri biraz daha zengin o kadar. Önemli nokta VRM'de de Gaming Plus'ın VRM thermal testi yok internette.

Hocam ben de B350 Tomahawk ile R5 3600 kullanıyorum. Acaba anakart model yükseltmem performansımı etkiler mi?

Elinizdeki anakart zaten güzel. Benim gibi OC deneyebilirsiniz, işlemcinin silikon kalitesine göre yapabileceğiniz OC değişiyor. Yeni konu açarsanız OC konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Benimki 4.5, 1.3-1.4v da reset attu bende şu an 4.45GHz 1.3v yaptım stabil şu an. Belki tam anlamıyla OC bilmediğim içindir bilmem ama şu an sonuçtan memnunum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…