MSI B350M Bazooka mikrofon ve kulaklık çakışması

batu4134

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Çok garip ve bir anda olan bir sıkıntım var umarım bilen çıkar ya da aydınlatabilecek olan. Snopy Rampage SN-R2 mikrofonlu kulaklığım var ve PC ön 2 girişi kullanıyordum bugüne kadar.
Dün bir anda mikrofondan hiçbir şekilde ses gitmemeye başladı ama kulaklık çok iyi bir şekilde çalışıyor, ben de bozulduğunu düşündüm ve yeni kulaklık alacaktım fakat bugün kulaklık girişini mikrofon girişine taktım ve kendi sesimi duyabildim. Ama mikrofon girişini kulaklık girişine takınca herhangi bir ses duyulmadı, acaba sorun nerededir ya da neydedir hiçbir şey anlamadım gerçekten. Arka paneldeki girişleri de denedim durum aynı.

Anakart: MSI B350M Bazooka.
Kulaklık: Snopy Rampage sn-R2.

Hocam yardımcı olmaya çalışacağım. Mikrofon ve kulaklık girişlerini olması gereken yerlere takın. Daha sonra kaydedici açıp ses kaydedin. Daha sonra dinleyin. Normalse problem yok.

Hocam yardımcı olmaya çalışacağım. Mikrofon ve kulaklık girişlerini olması gereken yerlere takın. Daha sonra kaydedici açıp ses kaydedin. Daha sonra dinleyin. Normalse problem yok.

Maalesef denedim ama hiçbir ses yok sadece cızırtı var. Ama kulaklık normal bir şekilde çalışıyor. Sadece mikrofon böyle

Ön mikrofon girişinde problem olabilir. Arka girişleri bir deneyin.

Hocam kulaklıkta problem olabilir. Ses sürücüsü güncelleyip deneyin.

Hocam kulaklıkta problem olabilir. Ses sürücüsü güncelleyip deneyin.
Valla sürücüler güncel gözüküyor. Anlamadığım nokta ise mik girişini kulaklık girişine taktığım zaman ses kaydedebiliyorum yani ses çıkışı oluyor

Hocam attığım sürücüyü kurdunuz mu?

Hocam bir hata var. Kulaklık girişine mikrofon taktığınızda tanımaması gerekir. Ses sürücüsünü kaldırın ve kurmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı