MSI B350M Bazooka VS Asus Prime B350-Plus

Makaleler
7
Micro-ATX anakart alırsan çok büyük kasa tercih etmene gerek kalmaz. Core V21, Air 240, N200, 88R, 350D gibi kasalar ile kullanılabilir. 350-Plus ATX formatında olacağından ATX destekli kasa şart ayrıca ATX olduğundan daha fazla USB portu fan bağlantısına sahip. Burada tercihler kişide bitiyor küçük kasa istiyorsan ATX anakartın bazı avantajlarından ödün vereceksin ya da dert etmeyip ATX sistem toplayacaksın.

Her ikisi de kalitelidir. Küçük diye kalitesden kısacak değiller elbette. Ancak özelliklerden kısmak zorundalar. Arkadaşın da dediği gibi imkan varsa özelliklerden kısmayıp büyük sistem tercih edilmeli. Daha avantajlı olacaktır birçok konuda.

Hocam sizden değilse ikisi de güzel duracaktır ama şimdi donanımsal olarak bakarsak çok büyük farklar yok gibi ve ben de ATX olanı tercih ederdim. SLI ve CF için avantajlı en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası Asus'un AM4 anakart seçenekleri çok az. Daha doğrusu bütün markaların AM4 anakart sayısı az veya Türkiye'de yok.
SLI ve CF yapacağımı pek sanmıyorum. Açıkcası ATX'in avantajlarını biliyorum ama kasada böyle kocaman kırmızılı bir şeyler hoş durmaz sonuçta. Bazooka olan da M-ATX yani istediğim gibi, ancak Asus olan ATX olduğundan acaba MSI olanı alsam çok bir şey kaybeder miyim gibisinden düşündüm.

Niye ki? Kendi sitesinden aldım bu resmi. Pek kötü durmuyor gibi.
s4_pic.png

Hatta şöyle kırmızı bir LED alırsınız:
x2.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı