C ClydeShelton Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 90 24 Aralık 2019 #1 BIOS güncellemesini yeni yaptım, overclock yapmak istiyorum fakat silik yazı ile yazılan yerlere tıklanmıyor. Ne yapmam lazım?
BIOS güncellemesini yeni yaptım, overclock yapmak istiyorum fakat silik yazı ile yazılan yerlere tıklanmıyor. Ne yapmam lazım?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 24 Aralık 2019 #2 ClydeShelton dedi: BIOS güncellemesini yeni yaptım, overclock yapmak istiyorum fakat silik yazı ile yazılan yerlere tıklanmıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 477617 Genişletmek için tıkla... OC Explore Mode yazan yeri Expert yapın.
ClydeShelton dedi: BIOS güncellemesini yeni yaptım, overclock yapmak istiyorum fakat silik yazı ile yazılan yerlere tıklanmıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 477617 Genişletmek için tıkla... OC Explore Mode yazan yeri Expert yapın.
C ClydeShelton Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 90 24 Aralık 2019 #3 Lemi Galip dedi: OC Explore Mode yazan yeri Expert yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmuyor
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 24 Aralık 2019 #4 ClydeShelton dedi: Yaptım olmuyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video olması lazımdı izleyin.
ClydeShelton dedi: Yaptım olmuyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video olması lazımdı izleyin.
C ClydeShelton Kilopat Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 90 24 Aralık 2019 #5 Lemi Galip dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video olması lazımdı izleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Lemi Galip dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video olması lazımdı izleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 24 Aralık 2019 #6 ClydeShelton dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.