C cetinx Decapat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Over current have been detected on your USB device. Hatası alıyorum. Anakart modeli MSI B350M GAMING PRO hiçbir USB takılı değil, uzay montaj da denedim. Power kabloları dışında hiçbir şey takılı değil. Dosya Ekleri 6BA0CDF4-6390-472C-8595-D399288B0F2D.jpeg 97,8 KB · Görüntüleme: 113 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2020
Over current have been detected on your USB device. Hatası alıyorum. Anakart modeli MSI B350M GAMING PRO hiçbir USB takılı değil, uzay montaj da denedim. Power kabloları dışında hiçbir şey takılı değil.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Aralık 2020 #2 Ön panel bağlantılarının hepsini söküp açın sistemi. Artı 1 Eksi
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #3 Daha önce oluşan bir kısa devre USB portlarını bozmuş sanırım. BIOS ayarlarında varsa USB portlarını disable yapın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Daha önce oluşan bir kısa devre USB portlarını bozmuş sanırım. BIOS ayarlarında varsa USB portlarını disable yapın öyle deneyin.
KS KS C cetinx Decapat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 Kayseri Mantısı dedi: Ön panel bağlantılarının hepsini söküp açın sistemi. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir panel bağlantısı takılı değil ki sadece Power kabloları takılı. 250254 dedi: Daha önce oluşan bir kısa devre USB portlarını bozmuş sanırım. BIOS ayarlarında varsa USB portlarını disable yapın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum direkt buraya atıyor çok kez spamladım. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Ön panel bağlantılarının hepsini söküp açın sistemi. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir panel bağlantısı takılı değil ki sadece Power kabloları takılı. 250254 dedi: Daha önce oluşan bir kısa devre USB portlarını bozmuş sanırım. BIOS ayarlarında varsa USB portlarını disable yapın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giremiyorum direkt buraya atıyor çok kez spamladım.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #5 Mouse ve klavye dahi takmadığınızı varsayıyorum. Zor ihtimal ama son olarak pili varsa pili çıkarın BIOS sıfırlamayı deneyin. Sanırım servise göndermeniz gerekecek. Artı 0 Eksi
Mouse ve klavye dahi takmadığınızı varsayıyorum. Zor ihtimal ama son olarak pili varsa pili çıkarın BIOS sıfırlamayı deneyin. Sanırım servise göndermeniz gerekecek.
KS KS C cetinx Decapat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 250254 dedi: Mouse ve klavye dahi takmadığınızı varsayıyorum. Zor ihtimal ama son olarak pili varsa pili çıkarın BIOS sıfırlamayı deneyin. Sanırım servise göndermeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Denedim garantisi doldu. 250254 dedi: Mouse ve klavye dahi takmadığınızı varsayıyorum. Zor ihtimal ama son olarak pili varsa pili çıkarın BIOS sıfırlamayı deneyin. Sanırım servise göndermeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... BIOS'una girip USB'leri kapatsam sorun olmayacakta bir türlü giremedim. Artı 0 Eksi
250254 dedi: Mouse ve klavye dahi takmadığınızı varsayıyorum. Zor ihtimal ama son olarak pili varsa pili çıkarın BIOS sıfırlamayı deneyin. Sanırım servise göndermeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Denedim garantisi doldu. 250254 dedi: Mouse ve klavye dahi takmadığınızı varsayıyorum. Zor ihtimal ama son olarak pili varsa pili çıkarın BIOS sıfırlamayı deneyin. Sanırım servise göndermeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... BIOS'una girip USB'leri kapatsam sorun olmayacakta bir türlü giremedim.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #7 Sağlık olsun elden gelen bir şey yok mecbur servis yolu. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 27 Aralık 2020 #8 Niye üzgün atıyorsunuz? Kastettiğim şey anakarta bağlanan kablolar. Anakarttaki USB/HD AUDIO pinleri zarar görmüş olabilir, onu kontrol edin. Artı 0 Eksi
Niye üzgün atıyorsunuz? Kastettiğim şey anakarta bağlanan kablolar. Anakarttaki USB/HD AUDIO pinleri zarar görmüş olabilir, onu kontrol edin.