MSI B350M Gaming Pro Anakartta SSD için M.2 slotu var mı?

Tribalsatak

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
  • MSI B350m Gaming Pro Anakart
  • G-Skill Ripjaws 8GB 3000 MHz RAM
  • WD 1TB Blue HDD
  • Akasa Venom LX 600W 80+ Bronze kasa
  • Ryzen 5 1600 işlemci
Sistemime SSD alacağım. M.2 SSD'lerin daha hızlı olduğunu söylüyorlar. O yüzden acaba bu sisteme M.2 SSD takabilir miyim? Ayrıca M.2 tam olarak nedir? M.2 slota SSD nasıl takılır açıklarsanız da sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca M.2 tam olarak nedir?
SSD'nin asıl okuma/yazma hızları çok daha yüksek, SATA veriyolu SSD nin asıl hızını yavaşlatıldığından belirli bir değerin üzerine çkılamıyor. Bu yüzden sata üzerine yapılan SSD'ler genelde 500 okuma/yazma hızında olacak şekilde yapılıyor. Ama PCI-E tabanlı bu yeni M2 SSDler veri yolları nedeniyle çok daha yüksek transfer yapabildiklerinden çok daha hızlılar.

Yanlış bilgilendirme
M2 desteği var ama 850 EVO'nun ufak sürümü vb kullanım için yani 2000-3000MBs değerli NVMe SSD'ler için destek yok. Bunu ben anakart alırken kimse söylemedi M2 destekli dediler forumdakiler sonradan bende anladım, slot var ama SATA SSD hızıyla çalışıyor. Benim zamanımda ancak Z170 üst seviyeler destekliyordu NVMe SSD'leri şuan bilemem.

B350M Gaming pro kullanıyorum 980 Veya 970 Evo Plus almayı düşünüyorum destekliyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…