MSI B350M Gaming Pro BIOS Güncelleme

biohazard0627

Hectopat
Elimde MSI B350M Gaming Pro ve Ryzen 5 2400G işlemci var. Ankara'da yaşıyorum, nereden ve nasıl güncelleme yapılabilir? Anakartı ve işlemciyi Hepsiburada'dan aldım. Bu konuyla ilgili bilgisi olanların acil yardımına ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı servisine veya aldığınız yere gönderin. 2400G ile kullanabilmek için BIOS güncellemesinin yapılması gerektiğini söyleyin. Onlar yaparlar.

MSI Türkiye servisi İstanbulda ve açıkçası internette hiç iyi yorum okumadım servisle ilgili o yüzden onlara göndermek istemedim.
İkinci olarak anakartı internetten MediaMarkt’dan aldım ve mağazaları bu işi yapar mı bilmiyorum.

Öyle diyorsunuz ama BIOS güncellemesine anakart gönderip 20 gün sonra alan olmuş, anakartı kırık gelen olmuş...
Bu işi Mediamarkt ya da Vatanda halletmeye çalışıcam olmazsa Ankara’da herhangi bir bilgisayarcıya götürürüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı