Çözüldü MSI B350M Mortar anakart Ethernet kablosunu görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LionelMaradona

Hectopat
8-9 gün boyunca Vodafone.net saha dolabı çalışması vardı. Bu süre zarfında, mobil veri paylaşımı yaparak, PC'de Wi-Fi adaptör ile bağlantı alıyordum. Şimdi internet gelince, Wi-Fi adaptörü çıkardım ama Ethernet kablosunu taktığımda PC bir türlü görmüyor, fiziksel olarak LAN girişi ışığı da yanmıyor.

Başka Ethernet kablolarını da denedim, anakartta bir şey değişmiyor. Başka cihazlarda ise sorun yok, Ethernet kablosuyla bağlanabiliyorlar.

Çözüm
Aşağıdaki LAN sürücüsünü PC'ye kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca modemde farklı LAN portlarına kabloyu takmayı da deneyebilirsiniz. Son olarak modemi resetlemek de işe yarayabilir. Kolay gelsin, sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim.

Driverla ilgili bir sorunum yoktu. Dün birçok işlem denedim, Driver'ı yeniden kurmak gibi, aygıt yöneticisinde yapılandırma gibi. Hiçbiri işe yaramadı ama sabah kalktığımda LAN kablosunu taktım, tesadüfen düzeldi. Gece, LAN girişini peçeteyle temizledim, belki tozlanma olmuştur diye. İşe yaramış olabilir.
Aşağıdaki LAN sürücüsünü PC'ye kurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca modemde farklı LAN portlarına kabloyu takmayı da deneyebilirsiniz. Son olarak modemi resetlemek de işe yarayabilir. Kolay gelsin, sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim.

Driverla ilgili bir sorunum yoktu. Dün birçok işlem denedim, Driver'ı yeniden kurmak gibi, aygıt yöneticisinde yapılandırma gibi. Hiçbiri işe yaramadı ama sabah kalktığımda LAN kablosunu taktım, tesadüfen düzeldi. Gece, LAN girişini peçeteyle temizledim, belki tozlanma olmuştur diye. İşe yaramış olabilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı