MSI B350M Mortar CPU Voltaj sonrası açılmıyor

cerberus123

Megapat
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Merhabalar, Ryzen 5 2600X işlemcimin otomatik voltajı biraz yüksek olduğu için (1.45) biraz düşürmek istedim, CPU Core Voltage değerine 1.35 V yazdım fakat tam masaüstü kısmına geçecekken mavi ekran veriyor. BIOS pilini çıkarıp taktım ayarlar sıfırlandı fakat yine aynı yerde mavi ekran verdi. Acaba işlemciyi yakmış olabilir miyim?

WhatsApp Image 2019-11-25 at 17.07.57.jpeg WhatsApp Image 2019-11-25 at 17.07.59.jpeg WhatsApp Image 2019-11-25 at 17.07.59(1).jpeg

Son düzenleme:
Merhabalar, Ryzen 5 2600X işlemcimin otomatik voltajı biraz yüksek olduğu için (1.45) biraz düşürmek istedim, CPU Core Voltage değerine 1.35 V yazdım fakat tam masaüstü kısmına geçecekken mavi ekran veriyor. BIOS pilini çıkarıp taktım ayarlar sıfırlandı fakat yine aynı yerde mavi ekran verdi. Acaba işlemciyi yakmış olabilir miyim?
Yetesiz voltaj olabilir. Windows girmeden BIOS'a girin ve ordan default yapmayi dener misiniz.
Voltaji dusurmekten işlemciniz bozulmamasi gerekiyor.

Format atmanızı öneririm eğer çok önemli belgelerim var diyor iseniz Windows onarma işlemini de yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm format gibi görünüyor. @MayCrasH Bu yedekleme işlemini formata başlamadan önce yapıyoruz değil mi? Yani windows'u USB'ye yazıp sonra formata başlamadan önce bu işlemleri yapacağım yanlış anlamadıysam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı