Merhabalar, Ryzen 5 2600X işlemcimin otomatik voltajı biraz yüksek olduğu için (1.45) biraz düşürmek istedim, CPU Core Voltage değerine 1.35 V yazdım fakat tam masaüstü kısmına geçecekken mavi ekran veriyor. BIOS pilini çıkarıp taktım ayarlar sıfırlandı fakat yine aynı yerde mavi ekran verdi. Acaba işlemciyi yakmış olabilir miyim?
Merhabalar, Ryzen 5 2600X işlemcimin otomatik voltajı biraz yüksek olduğu için (1.45) biraz düşürmek istedim, CPU Core Voltage değerine 1.35 V yazdım fakat tam masaüstü kısmına geçecekken mavi ekran veriyor. BIOS pilini çıkarıp taktım ayarlar sıfırlandı fakat yine aynı yerde mavi ekran verdi. Acaba işlemciyi yakmış olabilir miyim?
@MayCrasH Hocam bu video'daki adımları uyguladım fakat 4:13 dakikadaki kısım sonrası aynı şekilde olmuyor. Yine de verdiği komutları uyguladım ama değişen birşey olmadı.
Çözüm format gibi görünüyor. @MayCrasH Bu yedekleme işlemini formata başlamadan önce yapıyoruz değil mi? Yani windows'u USB'ye yazıp sonra formata başlamadan önce bu işlemleri yapacağım yanlış anlamadıysam.
Evet, yani bir nevi Flash bellekteki dosyalar ile Depolama diski içindeki Windows karşılaştırılıyor ve bozuk dosya var ise Flash bellekten dosya çekilip onarılıyor.