M Muratkbbc Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 RAM Kingston HyperX 8 GB 2400 MHz Dual Ekran kartı MSI Ventus RTX 2060 Anakart MSI B350M Pro-VD Plus İşlemci AMD Ryzen 1600 Bilgisayarın bütün bileşenleri çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Anakartın VGA ışığı sürekli yanıyor. Bilgisayarı normal bir şekilde kapatmıştım. Neden böyle bir sorun oldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarın bütün bileşenleri çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Anakartın VGA ışığı sürekli yanıyor. Bilgisayarı normal bir şekilde kapatmıştım. Neden böyle bir sorun oldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüm M M Muratkbbc 4 Haziran 2023 Başka ekran kartı taktım yine gelmedi. Geçen hafta sitesinden indirip beta BIOS kurmuştum onun yüzünden olabilir mi? Sorunu çözdüm. İşlemci termal macununu 4 yıldır yenilemediğim için macun pinlere temas etmiş. Temizlenince sistem tekrar açıldı.
Başka ekran kartı taktım yine gelmedi. Geçen hafta sitesinden indirip beta BIOS kurmuştum onun yüzünden olabilir mi? Sorunu çözdüm. İşlemci termal macununu 4 yıldır yenilemediğim için macun pinlere temas etmiş. Temizlenince sistem tekrar açıldı.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 4 Haziran 2023 #2 CMOS clear yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS M Muratkbbc Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Emir M. dedi: CMOS clear yapmayı deneyin. Eki Görüntüle 1806893 Genişletmek için tıkla... Elimde jumper yok, jumper olmadan nasıl yapabilirim. Son düzenleme: 4 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: CMOS clear yapmayı deneyin. Eki Görüntüle 1806893 Genişletmek için tıkla... Elimde jumper yok, jumper olmadan nasıl yapabilirim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 4 Haziran 2023 #4 Muratkbbc dedi: Elimde jumper yok, jumper olmadan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Jumper gerek yok, iletken bir şeyle de kısa devre yaptırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Muratkbbc dedi: Elimde jumper yok, jumper olmadan nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Jumper gerek yok, iletken bir şeyle de kısa devre yaptırabilirsiniz.
KS KS M Muratkbbc Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 İki teli tornavida yardımıyla birbirine değdirdim ama yine de görüntü gelmiyor, vga ışığı yanmaya devam ediyor. Artı 0 Eksi
İki teli tornavida yardımıyla birbirine değdirdim ama yine de görüntü gelmiyor, vga ışığı yanmaya devam ediyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.917 Makaleler 26 Çözümler 517 4 Haziran 2023 #6 Ekran kartını çıkartıp takar misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS M Muratkbbc Kilopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #7 Başka ekran kartı taktım yine gelmedi. Geçen hafta sitesinden indirip beta BIOS kurmuştum onun yüzünden olabilir mi? Sorunu çözdüm. İşlemci termal macununu 4 yıldır yenilemediğim için macun pinlere temas etmiş. Temizlenince sistem tekrar açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Başka ekran kartı taktım yine gelmedi. Geçen hafta sitesinden indirip beta BIOS kurmuştum onun yüzünden olabilir mi? Sorunu çözdüm. İşlemci termal macununu 4 yıldır yenilemediğim için macun pinlere temas etmiş. Temizlenince sistem tekrar açıldı.