MSI B350M PRO-VD PLUS vs Gigabyte GA-AB350M-DS2

Bugün sistem güncelleme serüvenime anakart alarak başlayacağım. Hangisini önerirsiniz? Bir arkadaşım Gigabyte'in servisinin daha iyi olduğunu söyledi.
  • GIGABYTE GA-AB350M-DS2
  • MSI B350M PRO-VD PLUS

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel bir anakart almak istiyorsanız B450 serilerine bakabilirsiniz. Benim size tavsiyem Asus veya Gigabyte olacaktır.

Güncel bir anakart almak istiyorsanız B450 serilerine bakabilirsiniz. Benim size tavsiyem Asus veya Gigabyte olacaktır.
Güncelleme ihtiyacı duyduğumda çoktan AM5 AM6 çıkar durur hocam bana B350'in yeteceğini düşünüyorum Gigabyte öneriyorsanız tamamdır. Üstelik belirttiğim Gigabyte modelinde DualBIOS özelliği varmış o cezbetti valla.

MSI B350M PRO-VD PLUS bende mevcut ve son zamanlarda açılışta anakart logosunda bekleme sorunları ile karşılaşıyorum. Bir kaç saniyede açılan bilgisayar son zamanlarda anakart logosunun bulunduğu ekranda bekliyor. Sorun anakart mı bilmiyorum ama bilgilendireyim dedim.

Ve ayrıca bu konu hakkında bilgisi olan biri beni aydınlatsın lütfen....

Yorumunuza teşekkür ederim Gigabyte tercih ettim. MSI'dan bilgi almanızı detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…