MSI B350M PRO-VD VS MSI A320M Gaming Pro

batuhanx12

Hectopat
Daha fazla  
Yeni kasa alacağım fakat Donanım Arşivi'nin topladığı V3 adında bir kasa gördüm, hosuma gitti. Yeni çıkan güncel olanları yüksek ayarlar ve ultra arası çalıştıran bir sistem, fakat anakart kısmında kararsız kaldım. MSI B350M PRO-VD anakart var. Bu anakartın bir de gaming modeli var, MSI A320M Gaming Pro. Bu iki anakart arasında bir fark olur mu? Ya da hangisi bu sisteme daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
A serisi ile B serisinin en önemli farkı RAM kapasitesi. B serisi 4 slot 64 GB'a kadar attırılabilirken A serisi 2 slot 32 GB a kadar yükseltilebilir.

A serisinde OverClock yapamazsın ama B'de yapabilirsin.
B alman daha iyi. Bu siteye bakasrsan daha iyi anlarsın.

B350M daha çok özelliği olan bir yonga setidir, overclock etme özelliğine sahiptir ve ileride AM4 uyumlu bir işlemciye yükseltecekseniz daha çok işinize yarayacaktır. Söylediğiniz anakartlar fena anakartlar değil fakat ne olursa olsun A320 almanızı önermiyorum. Paranızı ayırabilirseniz B350M Gaming alabilirsiniz. A320 anakart alacaksanız da A320M Gaming almanıza gerek kalmaz, para israfı olur. Hala B350 almanızı tavsiye ediyorum.

V3 giriş seviye bir sistem. O sistem için yeterli A320 üstad. Ancak denildiği gibi ultra high ayarlarda oynaman da sıkıntı yaratabilir. İşlemci gücü çok yeterli değil. Sistemi ilerde Upgrade yaparım diyorsan OC vs işlemci ekran kartı vs önü açık bir sistem AMD. Ama ben Overclock falan anlamam dersen A320 iyidir bu sisteme

Güncel
oyunları high ayarlarda açıyor fps testleri var gta 5 high 50 60 fps aliyor çoğu guncel oyunda 50 60 70 fps civarlarinda oyniyor tabikide butcem bu kadar oldugu icin bu sistemi tercih ettim ilerde tabikide belirli burtcem olursa sistemde degisikler yapabilirim. Daha iyi olabilir dedigin gibi islemci 3.1 ghz overclock yaparsam ne faydasi olur 3.9 kada çıkıyor bildigim kadariyla

Teşekkürler bilgi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…