Bir tane M.2 slotunuz olduğundan yeni bir M.2 SSD takabilmek için dönüştürücü almak zorundasınız. Ekran kartının takılı olduğu slotun altındaki işaretli slota takıp kullanabilirsiniz. Eğer dönüştürücü alacaksınız NVMe SSD desteklediğinden emin olun.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
Demin öğrendiğim üzere, şu anki SSD'im sata 3.0 imiş. O, sata 3 kısmında takılır olsa, yeni alacağımı da m2 kısmına taksam olmaz mı ? yine parça mı gerekir ? @helvaci
Anakartınızın üstünde sadece 1(bir) tane M.2 slotunuz var. Başka M.2 takabileceğiniz yer yok. Elinizdeki M.2 SATA SSD için yine dönüştürücüye ihtiyacınız var. Yeni alacağınız NVMe SSD'yi anakart üzerindeki yere takabilirsiniz. Bu sefer M.2 SATA SSD desteği olan bir dönüştürücü alıp elinizdeki Samsung SSD'yi dönüştürücü ile beraber resimde işaretlediğim slota takacaksınız. İki tane M.2 SSD'yi beraber kullanmak istiyorsanız bu şekilde kullanabilirsiniz.
Anakartınızın üstünde sadece 1(bir) tane M.2 slotunuz var. Başka M.2 takabileceğiniz yer yok. Elinizdeki M.2 SATA SSD için yine dönüştürücüye ihtiyacınız var. Yeni alacağınız NVMe SSD'yi anakart üzerindeki yere takabilirsiniz. Bu sefer M.2 SATA SSD desteği olan bir dönüştürücü alıp elinizdeki Samsung SSD'yi dönüştürücü ile beraber resimde işaretlediğim slota takacaksınız. İki tane M.2 SSD'yi beraber kullanmak istiyorsanız bu şekilde kullanabilirsiniz.
Soruyu ilk başta hatalı sormuşum hocam, özür dilerim. Demek istediğinizi tamamen anladım. Ben elimdeki SSD'yi m2 sanıyordum. Elimdeki Sata imiş. Cevaplarınız için teşekkür ederim.