AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 2 Aralık 2019 #11 Monickes dedi: en mantıklı böyle gibi şimdilik 2060 ı ne kadara satabilirim sizce Genişletmek için tıkla... İkinci el fiyatlarıyla ilgili bir bilgim yok malesef.
Monickes dedi: en mantıklı böyle gibi şimdilik 2060 ı ne kadara satabilirim sizce Genişletmek için tıkla... İkinci el fiyatlarıyla ilgili bir bilgim yok malesef.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 2 Aralık 2019 #12 Monickes dedi: Üstad Anakarta hiç değişmemişsin. Ben tomahawk yada arkadaşın attığını düşünüyordum. 3200 ramleri alamıyorum mesela bu anakartta 2800 veriyor... Genişletmek için tıkla... K ibaresi olmayan bir İ7 işlemciyle rahatlıkla besler. K ibaresi olanıda besler ama O.C yapamazsınız.
Monickes dedi: Üstad Anakarta hiç değişmemişsin. Ben tomahawk yada arkadaşın attığını düşünüyordum. 3200 ramleri alamıyorum mesela bu anakartta 2800 veriyor... Genişletmek için tıkla... K ibaresi olmayan bir İ7 işlemciyle rahatlıkla besler. K ibaresi olanıda besler ama O.C yapamazsınız.