Thexxox Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #1 MSI B360M Bazooka vs. Asus Rog Strix B360G Gaming Sizce hangisi? Nedenini ve artilarini-eksilerini belirtir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2019
MSI B360M Bazooka vs. Asus Rog Strix B360G Gaming Sizce hangisi? Nedenini ve artilarini-eksilerini belirtir misiniz?
Sucrofe Kilopat Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 902 15 Ocak 2019 #2 İki anakart arasındaki farkı bilmiyorum ama anakart konusunda Asus'u tercih ederdim, kaliteli buluyorum.
İki anakart arasındaki farkı bilmiyorum ama anakart konusunda Asus'u tercih ederdim, kaliteli buluyorum.
Thexxox Megapat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #3 Sucrofe dedi: İki anakart arasındaki farkı bilmiyorum ama anakart konusunda Asus'u tercih ederdim, kaliteli buluyorum. Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkurler
Sucrofe dedi: İki anakart arasındaki farkı bilmiyorum ama anakart konusunda Asus'u tercih ederdim, kaliteli buluyorum. Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkurler