Çözüldü MSI B360M PRO VD Mojave kurulum sonrası internet olmaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
63
Sistem bilgilerim;
MSI B360M PRO VD
Intel Core i3 8100
MSI ARMOR RX 580 8GB

Kurulumun son aşamalarında internet türünde ethernet vardı mantıken onu seçip devam etmek istediğimde bildiğimiz 'cmd' ye yazılan 'ipconfig'deki bilgileri istedi, ben de o sırada tabii ki bilemeyeceğim için internet bağlantım yoku seçip devam ettim. Sistem stabil, şu ana kadar bir şeyini görmedim. Tek sıkıntım internetimin olmaması. Gerekli dosyalardaki clover paketini kurdum, niye kurduğumu ben de bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan Network'e gir. Sol taraftan Ethernet'e gel ve sonrasinda "Advanced"e tikla. Buradan sag taraftaki"Renew DHCP Lease" secenegine tikla. IP adresleri yapilandirildiktan sonra "OK".

Hallettim hocam, bunca saat yazamadım iş yerindeydim. HDMI'dan ses geliyor ancak aygıtlarda kulaklığı bulamadım lakin bana çok sıkıntı çıkartmaz. Ek olarak USB'siz boot konusunda herhangi bir şeyi yanlış yapsam tüm sistem gider mi? Yapmama gerek var mı daha doğrusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…