atakan35a Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Merhaba. Ben işlemcimi satmıştım. i5 9400F var idi şimdi i5 9600KF sipariş ettim bir arkadaştan. Benim anakartımla uyum sağlar mı çalıştırır mı? MSI B365M Pro vh ile BIOS güncelleme filan isterse nasıl atacağım?
Merhaba. Ben işlemcimi satmıştım. i5 9400F var idi şimdi i5 9600KF sipariş ettim bir arkadaştan. Benim anakartımla uyum sağlar mı çalıştırır mı? MSI B365M Pro vh ile BIOS güncelleme filan isterse nasıl atacağım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.064 Makaleler 1 Çözümler 566 4 Nisan 2024 #2 https://tr.msi.com/Motherboard/B365M-PRO-VH/support#cpu Uyumlu.
atakan35a Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: https://tr.msi.com/Motherboard/B365M-PRO-VH/support#cpu Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Peki direk çalıştırırmı bilgisayarımı ayar yapmam gerekiyormu
GFYT dedi: https://tr.msi.com/Motherboard/B365M-PRO-VH/support#cpu Uyumlu. Genişletmek için tıkla... Peki direk çalıştırırmı bilgisayarımı ayar yapmam gerekiyormu
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.064 Makaleler 1 Çözümler 566 4 Nisan 2024 #4 atakan35a dedi: Peki direk çalıştırırmı bilgisayarımı ayar yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tak calıstır, sorun olmaz.
atakan35a dedi: Peki direk çalıştırırmı bilgisayarımı ayar yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Tak calıstır, sorun olmaz.
atakan35a Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #5 GFYT dedi: Tak calıstır, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı sistemlerde bios güncellem sıkıntı olmuş eski işlemcini tak güncelle filan demişler bende eski işlemcimde yok ondan korku girdi içime
GFYT dedi: Tak calıstır, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bazı sistemlerde bios güncellem sıkıntı olmuş eski işlemcini tak güncelle filan demişler bende eski işlemcimde yok ondan korku girdi içime
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.064 Makaleler 1 Çözümler 566 4 Nisan 2024 #6 atakan35a dedi: Bazı sistemlerde BIOS güncellem sıkıntı olmuş eski işlemcini tak güncelle filan demişler bende eski işlemcimde yok ondan korku girdi içime Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, iyi Sosyaller.
atakan35a dedi: Bazı sistemlerde BIOS güncellem sıkıntı olmuş eski işlemcini tak güncelle filan demişler bende eski işlemcimde yok ondan korku girdi içime Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, iyi Sosyaller.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 4 Nisan 2024 #7 atakan35a dedi: Bazı sistemlerde BIOS güncellem sıkıntı olmuş eski işlemcini tak güncelle filan demişler bende eski işlemcimde yok ondan korku girdi içime. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığın işlemci de 9. nesil yeni alacağın da, BIOS güncellemesi gerektirmemesi lazım.
atakan35a dedi: Bazı sistemlerde BIOS güncellem sıkıntı olmuş eski işlemcini tak güncelle filan demişler bende eski işlemcimde yok ondan korku girdi içime. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığın işlemci de 9. nesil yeni alacağın da, BIOS güncellemesi gerektirmemesi lazım.