MSI B450-A PRO Max nasıldır?

alix5555

Hectopat
Cougar MX350 kasa+ 700W PSU, R5 3600, 5600 Pulse, 8*2 apacer sistem parcalarini temin ettim anakart burada uzun arastirmalar sonucu ucuza geliyor diye B450M-A PRO Max siparişi vermistim.

Karti gordugum gibi kalitesizligi beni aninda iadeye mecbur birakti. VRM sogutucu namına hiçbir şey yok. Diyarbakır'da 45-50 derece yaz sicakliginda dururken alevlenir. Geldigi gibi iade ettim.

Onun yerine abisi ATX modelini almaya karar verdim.
Kullanan varsa VRM yapisi nasil? 4 5 tane fan kullanicam coklayici almadan kullanabilir miyim?

Fiyat olarak da 800 TL'ye geliyor bana sanirim guzel fiyati. Yorumlarinizi bekliyorum teşekkürler

MSI B450M-A Pro Max bu kart mı? Ben bundan almayı düşünüyorum açıkcası.

B450-A PRO Max ile Tomahawk Max'ın VRM aynı ancak VRM soğutması farklı. Çok iyi bir anakarttır. Doğru tercih!

Gaming Plus Max ile arasinda kaldim su an biraz pahalli apro Max'a gore o yuzden mantikli geldi.

MSI B450M-A PRO Max bu kart mı? Ben bundan almayı düşünüyorum açıkcası.

M olanla bu yazdigim bambaska kartlar. M modelini aldim geri yolladim cok çok basarisiz.

Gaming Plus Max ile arasinda kaldim su an biraz pahalli apro Max'a gore o yuzden mantikli geldi.

M olanla bu yazdigim bambaska kartlar. M modelini aldim geri yolladim cok çok basarisiz.
Ben Athlon 3000G APU sistem için kullanmayı düşünüyorum. 1100TL bütçe ile
Athlon 3000G APU
MSI B450M-A Pro Max
8 GB 3000MHZ RAM
sistem toplayacağım. bu bütçede daha iyi anakart sanmıyorum bulabileceğimi

Elinde karttan olan varsa kac fan baglantisi sağlayabiliyor bilgi verirse memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…