MSI B450 Anakart Önerisi

tuniqurem

Hectopat
Sistemimi aldım, anakartımda problem çıktığı için iade ettim. Şu 2 seçenekten birini seçmek mecrubiyetindeyim.

Kasam Sharkoon TG5 ATX kasası. 2.seçenek ATX iken, 1.seçenek mATX. 1.seçenek daha ucuz 200 TL kadar. Belki kulaklık vs alırım bu parayla. Eğer aralarında fazla bir fark yoksa daha ucuz olanı, 1.seçeneği almak istiyorum. He eğer fark var 2.yi al derseniz bütçe sorun değil.

Anakartın mATX, kasamın ATX olması boyut dışında herhangi bir eksi yaşatır mı bana ?

MSI B450M PRO-M2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz (A-XMP OC MODE) VGA DVI HDMI Anakart | ITOPYA

MSI B450-A PRO AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz (A-XMP OC MODE) HDMI DVI Anakart | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de kasam ATX anakartım mATX. Sorun yok. PCI-e portları daha az oluyor genelde.
Bende 510 liraya alın anakartı. Aralarında aman aman fark olduğunu sanmıyorum.

Ekleme: Üstekki arkadaşın bahsettiğiyle benim söylediğimi harmanlarsak, fazladan PCI portu olduğu için toplam bant genişliği kapasitesi artıyor diyelim.

MSI B450M PRO-M2 V2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz bu üründe oc yok ? Sorun olmazmı oc yapmaya kalktıgımızda ? Otomatik olarak değerler neyse ona mı yükseltiyor anakart ? Mesela 3000 mhz ram aldık direk 3000 olarakmı okuyor ? Diğer oc modelinde bi ayarı açman lazımdı ondan sonra 3000 mhz olarak okuyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı