AMD Ryzen 5 2600 için bu 3 modelden hangisini önerirsiniz? Ayrıca Gaming Plus ve Mortar modellerinin Micro ATX olmasının sisteme negatif etkisi olur mu?
MSI B450M Gaming PLUS AM4 AMD Ryzen DDR4 Soket 3466+MHz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450-A PRO AMD B450 3466(OC) DDR4 Soket ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
AMD Ryzen 5 2600 için bu 3 modelden hangisini önerirsiniz? Ayrıca Gaming Plus ve Mortar modellerinin Micro ATX olmasının sisteme negatif etkisi olur mu?
MSI B450M Gaming PLUS AM4 AMD Ryzen DDR4 Soket 3466+MHz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450-A PRO AMD B450 3466(OC) DDR4 Soket ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
oncelikle aralarındaki fark pro modelinde gorudgun gibi mosfet lerin ustude fazladan ust tarafta 1 ane daha sogutu pasif blok var bu ekstradan bi sogutma saglar gaming plus biraz daha hosuna gidebilir gorunuş olarak senin kararın sogutucu blok çok çok bi etki yaparmı dersen hayır ama yinede 5 10 derece bile iyidir tercih sana kalmış ben pro modelinden yana kullanmanı tavsiye ederim
kasanıza sıgacak ise onerecegim yine b450m-pro olucak hem daha buuk daha ferah illaki gorunus diyosan yinede mortar tercih edilebilir tek farkı mosfet sogutucusu olcak
Katılıyorum. Gaming Plus elenecek bir model doğrudan zaten.
Ve Mortar da kaliteli bir model olmasına karşın ATX boyutundan dolayı B450-A Pro'yu öneriyorum ben.