MSI B450 Bazooka V2 BIOS güncelleme sonrası overclock çalışmıyor

pilgrimage

Megapat
Daha fazla  
MSI B450 Bazooka V2 7A38VP9 (12.11.2019) sürümünü kullanıyordum. Ryzen 5 2600X işlemcim 4.0 GHz RAM'lerim 3200 profile 2 XMP ile overclock sorunsuz calısıyordu. Dün 7a38VPA (06.12.2019) BIOS güncellmesi yaptım. Yapmaz olaydım.

Çünkü hiçbir şekilde RAM'lerim ve CPU Overclock yapmıyor menuden yapıyorum saveliyorum ancak BIOS Update yapmıyor. Eksi versiyonda sorunsuz calısıyordu. Sanırım Son BIOS problemli tavsiyem son BIOS güncellemesini yapmayın. Benim sizden istediğim yardım ise 7a38VP9 versiyonuna downgrade işlemini nasıl yapabilirim? Yeni cıkan bir BIOS versiyonu güncellediğim gibi eski versiyonu download edip USB'den klasik BIOS Update yolu ile mi? Yoksa Farklı bir yolla mı downgrade oluyor.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Ryzen 5 2600X 2000 serisi kullanan BIOS'ları Click BIOS 5 direk geri donebiliyormus. Bu tip bir yöntemi deneyen var mı? Şu an Click BIOS(GSE-Lite) Ryzen 3 serisi BIOS kullanıyorum MSI B450 Bazooka V2 6 Mart'tan sonra cıkardığı Kasım ayındaki BIOS Click BIOS(GSE-Lite) Ryzen 3 serisi BIOS arayüzü var. Acıkcası Ryzen 3000 serisi olmadığı icin Ryzen 2000 serisi Click BIOS 5 serisine geri dönemem mantıklı gozukuyor. Bu tip bir downgrade yapan var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı