MSI B450 Gaming için GPU ve CPU önerisi

turco.dll

Centipat
Selam arkadaslar, ogrenciyim malum her daim sistem toplayamıyorum toplamısken beni olabildigince goturmesi gerekıyor. Donanım bilgim tamamen YouTube videolarına dayalı.
AMD R5 3500X veya R5 3600.
Anakart MSI B450 GAMING Plus Max AM4 DDR4 4133, OC.
Ekran kartı olarak da Gigabyte RX 580 8 GB veya GTX 1650S 4 GB Gaming X veya RX590 8 GB düşünüyorum işlemci ve ekran kartı olarak hangisini seçmemi önerirsiniz? Ve bu sisteme Rampage'in 550W Gaming Power düşünüyorum beslemekte sıkıntı yaşar mı? Özellikle işlemci ve ekran kartını elememe yardımcı olursanız, cok sevinirim veya şunun yerine şunu al gibi önerileriniz olursa da inceleyebilirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage PSU işinden cay. Önemsiz gibi görünse de en önemli parça PSU'dur. Sıkıntı çıkarırsa anakart yanabilir. Sharkoon'lara bak. Kasayı Dark Guardian alabilirsin.

"Beni olabildiğince götürmeli" söyleminize dayanarak beklemenizi tavsiye ediyorum. Yeni nesil amd işlemciler,3000 serisi nvidia ekran kartları çıkacak önümüzdeki aylarda... Ekran kartlarına gücünüz yetmese bile ryzen 4000 serisinin giriş seviyesi işlemcileri tercih edilebilir( vadedilen performansına göre) . Resmi açıklama olmasa bile birçok yerde b450 anakartların yeni nesil işlemcileri destekliyeceği söyleniyor. Bende b450 anakart aldım yeni nesil işlemcileri bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…