MSI B450 GAMING Plus anakartta klavye ve mouse kendiliğinden basıyor

ali46

Centipat
Selam aleykum. Sistemim:
  • Anakart: MSI B450 GAMING Plus
  • Ekran kartı: ASUS RX570
  • 8 GB RAM
PUBG Mobile Emulator Tencent ile 1 kaç aydır oynuyorum bugüne kadar bir sorun yaşamadım. 1 haftadır tam ekran modundan kendiliginde çıkmalar başladı. Bazen Windows pencere tuşu basıyor, bazen de görev çubugundan bir program kendi açılıyor. Ayrıca mouseun sol ateş etme tuşu 1 kaç saniye kendiliginden ateş ediyor. Yedek klavye ve mouseumla denedim yine aynı hataları verdi. BIOS'u pili çıkartarak sıfırladım. Format attım. Yani oyunda komple yeniden kuruldu ayarları varsayılana getirdim. Yapabilecegim bir şey kalmadı. Son çare sizden destek istemeye karar verdim.
Öncelikle çözüm önerinizi bekliyorum. Eger çözüm bulamazsak anakartı garantiye göndermeyi düşünüyorum. Hatırladıgım kadarıyla PUBG'nin son güncellemesiyle beraber bunlar başladı.

Diğer oyunlarda da bu sorun var mı? Klavye ve fareyi kasanın kendi USB girişlerine takarak denediniz mi?
pubg lite kurup denedim malesef onda bir sorun yok.Kasadaki farklı usb yerlerine taktım sonuç yine klavye maus kendi hareket ediyor.örnegin 20 dakika sora ateş ederken bir bakmışın maus kendiliginden ateş ediyor.veya 20 dakika sonra tam ekrandan çıkıp maus masaüstü moduna geçiyor.oyunla iletişim kalmıyor.tekrar mausla oyuna dönüyorum.
konu güncel maus kendi ateş etmeye devam ediyor.Yedek mauslada aynı.tam ekrandan kendiliginden çıkıyor.Yani hem klavye hem maus hatası veriyor.milyon insanın oynadıgı oyunda heralde sorun oyunda degildir.Anakarttan şüpheleniyorum.Mavi ekran hatası aldım.biosdan profili açtım kapalıydı.Destek lütfen
Selam aleykum sorunum çözüldü öncelikle yaptıgım işlemleri yazayım.
1.format atıldı herşey baştan kuruldu.
2.bios güncellendi ve resetlendi
Hiç biri çare olmadı oyun'a ve windows 10'a güncelleme geldi düzeldi.
Sorunun başlangıcıda aynı şekilde başlamıştı.Hem windows'a hem emulatöre güncelleme gelmişti.
Geçen hafta 1 kere yine yaptı ama yeni formattan çıkmıştım.
Olagan güncellemeler yapınca tekrar düzeldi.
Selam aleykum sorunum çözüldü öncelikle yaptığım işlemleri yazayım.
1.format atıldı her şey baştan kuruldu.
2.BIOS güncellendi ve resetlendi.
Hiç biri çare olmadı Oyun'a ve Windows 10'a güncelleme geldi düzeldi.
Sorunun başlangıcıda aynı şekilde başlamıştı.
Hem Windows'a hem emulatöre güncelleme gelmişti.
Selam aleykum sorunum çözüldü öncelikle yaptığım işlemleri yazayım.
1.format atıldı her şey baştan kuruldu.
2.BIOS güncellendi ve resetlendi.
Hiçbiri çare olmadı Oyun'a ve Windows 10'a güncelleme geldi düzeldi.
Sorunun başlangıcıda aynı şekilde başlamıştı.
Hem Windows'a hem emulatöre güncelleme gelmişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…