Çözüldü MSI B450 Gaming Plus anakartta VGA ışığı yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XzReaN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Biostar B550mt
Ekran Kartı : Sapphire RX 7600 PULSE
İşlemci : Ryzen 5 4500 (Stok Soğutucu)
Ram GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz
Kasa: Zoko mAtx
PSU: MSI Mag A600DN 600W 80+
Monitör:MSI 23.8 PRO MP243X 100HZ
Meslek
Web Tasarım
Dün akşam abim PC'yi açmış yatmış, sabah kapatmış ve işe gitmiş. Geldiğince PC açılmıyordu. Anakartı üstünde VGA ışığı yanıyor. İlk açılıştı boot sonra hemen CPU ve DRAM hızlı bir şekilde yanıp sonüyor. 3 saniye sonra VGA yanmaya başlıyor. İşin garibi hiç problem yokken olmaya başladı birden. Ekran kartını kendi PC'mde denedim. Driver yüklemedim ama gördü, çalıştı. PSU denedik çalıştı. RAM'ler denedik çalıştı. Anakartın 2. slotunda da çalışmadı.

Nasıl test edebiliriz? Başka anakart alıp sorunun devam etmesini istemiyorum. Yakın zamanda BIOS güncelledim ama sorun yoktu bu arada.

Dün akşam abim PC'yi açmış yatmış, sabah kapatmış ve işe gitmiş. Geldiğince PC açılmıyordu. Anakartı üstünde VGA ışığı yanıyor. İlk açılıştı boot sonra hemen CPU ve DRAM hızlı bir şekilde yanıp sonüyor. 3 saniye sonra VGA yanmaya başlıyor. İşin garibi hiç problem yokken olmaya başladı birden. Ekran kartını kendi PC'mde denedim. Driver yüklemedim ama gördü, çalıştı. PSU denedik çalıştı. RAM'ler denedik çalıştı. Anakartın 2. slotunda da çalışmadı.

Nasıl test edebiliriz? Başka anakart alıp sorunun devam etmesini istemiyorum. Yakın zamanda BIOS güncelledim ama sorun yoktu bu arada.

Sorun Çözüldü...

USB üzerinden BIOS dosyasını MSI Flasblack BIOS tuşu ile güncel BIOS'u tekrardan yükledik.
Windows kendi güncelleme atarken BIOS patlamış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı