MSI B450 GAMING Plus MAX anakart arkası yapış yapış

Deniz Çarboğa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar bundan yaklaşık 2 hafta önce MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Fiyatı anakartını sipariş ettim ve yaklaşık 1 hafta önce elime ulaştı. Kargo süreci oldukça sorunluydu. Kargomun dış kutusu ezikti, anakartı içinden çıkardım anakartın kutusunda bir sorun gözükmüyordu. Fakat anakartın kutusunun ağızında seal (fabrika çıkışı konulan etiket) yoktu. Anakartı çıkardım ve inceledim. Ürün sıfıra benziyordu fakat anakartın arkasını ellediğimde yapış yapış olduğunu hissettim. Bütün arka yüzeyi bu şekilde yapış yapıştı. (Bir çıkartmayı bir yüzeyden söktüğünüzde kalan yapışkanlık gibi). Bu bilerek uygulanan bir şey mi? Yoksa anakartımı iade mi etmeliyim? Henüz çalışıp çalışmadığını deneyemedim çünkü RAM'lerim elime ulaşmadı. Ayrıca kutunun içerisinde herhangi bir nem koruyucusu yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aldığım Gigabyte B450 S2H modelinde de güvenlik etiketi yoktu ama kutu diğer donanımların kutusuna göre daha ucuza kaçılmış bir karton kutu olduğu için orijinal halinde etiketsiz diye düşündüm, bir problem de çıkmadı şahsen.

Kesinlikle iade edin içinizde kuşku kalmasın sonuçta kutu hasarlıysa zarar almış da olabilir.

850 TL para vermissin ilk kutuyu acmak senin hakkın. İadesini yapmani israrla tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…