Y ygzxyz Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 39 17 Kasım 2021 #31 NeverGive Up dedi: MSI B550-A Pro ATX Amazon da şu an 980 TL. Genişletmek için tıkla... Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı
NeverGive Up dedi: MSI B550-A Pro ATX Amazon da şu an 980 TL. Genişletmek için tıkla... Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.729 17 Kasım 2021 #32 ygzxyz dedi: Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışlı olduğu için güncellemen lazım.
ygzxyz dedi: Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı? Genişletmek için tıkla... Fabrika çıkışlı olduğu için güncellemen lazım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 17 Kasım 2021 #33 ygzxyz dedi: Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı. Genişletmek için tıkla... Direkt takarsan çalışır. B550 anakartlar fabrikadan Ryzen 5000 serisi destekli geliyorlar. Son çıkan BIOS'a keyfi olarak yükseltebilirsin sonra dilersen.
ygzxyz dedi: Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı. Genişletmek için tıkla... Direkt takarsan çalışır. B550 anakartlar fabrikadan Ryzen 5000 serisi destekli geliyorlar. Son çıkan BIOS'a keyfi olarak yükseltebilirsin sonra dilersen.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 17 Kasım 2021 #34 ygzxyz dedi: Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı Genişletmek için tıkla... Wifi li var soğutmalı olanlar var. Ses kartı daha yüksek olanlar var. Bütçen nedir. Daha güçlü yapıda ana kartlar mevcut bütçe nedir.
ygzxyz dedi: Onlarda böyle sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalim var mı peki yoksa tak çalıştır mı Genişletmek için tıkla... Wifi li var soğutmalı olanlar var. Ses kartı daha yüksek olanlar var. Bütçen nedir. Daha güçlü yapıda ana kartlar mevcut bütçe nedir.
Y ygzxyz Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 39 17 Kasım 2021 #35 gardi dedi: Wi-Fi'li var soğutmalı olanlar var. Ses kartı daha yüksek olanlar var. Bütçen nedir? Daha güçlü yapıda ana kartlar mevcut bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bunu aldım sizce nasıl anakart. Dosya Ekleri 16371550458982027763745868406562.jpg 93 KB · Görüntüleme: 44
gardi dedi: Wi-Fi'li var soğutmalı olanlar var. Ses kartı daha yüksek olanlar var. Bütçen nedir? Daha güçlü yapıda ana kartlar mevcut bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bunu aldım sizce nasıl anakart.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 17 Kasım 2021 #36 ygzxyz dedi: Bunu aldım sizce nasıl anakart. Genişletmek için tıkla... güzel ama dikkat et işlemciyi takarken. Hayırlı olsun güle güle kullan.
ygzxyz dedi: Bunu aldım sizce nasıl anakart. Genişletmek için tıkla... güzel ama dikkat et işlemciyi takarken. Hayırlı olsun güle güle kullan.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 17 Kasım 2021 #37 ygzxyz dedi: Bunu aldım sizce nasıl anakart. Genişletmek için tıkla... Güzel anakart hayırlı olsun.
Y ygzxyz Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 39 17 Kasım 2021 #38 kino dedi: Güzel anakart hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Sağ olun yardımlarınız için.
kino dedi: Güzel anakart hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Sağ olun yardımlarınız için.
gardi Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 686 17 Kasım 2021 #39 ygzxyz dedi: Bunu aldım sizce nasıl anakart. Genişletmek için tıkla... 8+8 16 gb ram alırsan bomba olur uyumluluk sekmesinden. ygzxyz dedi: Teşekkür ediyorum. Sağ olun yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... ram ler kaçlık
ygzxyz dedi: Bunu aldım sizce nasıl anakart. Genişletmek için tıkla... 8+8 16 gb ram alırsan bomba olur uyumluluk sekmesinden. ygzxyz dedi: Teşekkür ediyorum. Sağ olun yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... ram ler kaçlık
Y ygzxyz Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 39 17 Kasım 2021 #40 gardi dedi: 8+8 16 gb ikieram alırsan bomba olur uyumluluk sekmesinden ram ler kaçlık Genişletmek için tıkla... 32 ram var bende
gardi dedi: 8+8 16 gb ikieram alırsan bomba olur uyumluluk sekmesinden ram ler kaçlık Genişletmek için tıkla... 32 ram var bende