MSI B450 Gaming Plus Max anakartımın ethernet girişi yandı

Alalı daha 3 ay bile olmamıştır. Bir şimşek çakması modem, ethernet kablosu ve ethernet girişimi hiç etti. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam. Elektrik dağıtım şirketine sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Eğer geç fark etmeseydim zararımı karşılamaları için şikayet edecektim. Modem ve kablolarını geçtim, anakartım ne olacak? Bu tip sorunları kullanıcı hatası saydıkları için yollarken söylemeyeceğim. Fark ederlerse tamir ücretini karşılayacağımı söyleyip yaptıracağım. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı?

O kadar şanssız biriyim ki bütün belalar beni buluyor. Üst seviye bir sistem kullanmamama rağmen fazla fazla olsun der FSP Hyper M85+ 650W alırım yine olmaz. Ne kadar bilinçli olursam olayım şans olmadı mı olmuyor. PC günlerce yatar, oturmam oturmam bir otururum başıma bu gelir.

Servise gönder ama 100 liradan fazla ücret isterlerse de yaptırma. Ethernet kartı al geç.

Ethernet kartı satın al bilgisayara uygun pahalı degil alışveriş sitelerinde var profesyonele yaptır.
Admin konu kilit.

En azından anakart sağlammış da ethernet girişinde durdurmuş. Yoksa işlemci, VRM, ekran kartı dinlemez yakardı muhtemelen.

En kötü WiFi kartı, ethernet kartı alırsın hocam.
Evet ama yine de moralim çok bozuk. İndirimle 700'e almıştım, şimdi o kârımı da tamire vereceğim.

Servise gönder ama 100 liradan fazla ücret isterlerse de yaptırma. Ethernet kartı al geç.
Bakacağız.

Reis abartma pahalı bir şey degil.
Sistemin yansa daha mı iyi servise gönder.

Geçmiş olsun. Benim başıma gelen şeyleri anlatsam teknolojiye küsersin Herzaman için beterin beteri vardır, takma kafana. Arkadaşın dediği gibi ethernet kartıyla halledilecek bir sorun.

Evet ama yine de moralim çok bozuk. İndirimle 700'e almıştım, şimdi o kârımı da tamire vereceğim.

Bakacağız.
Öyle bakma hocam, ucuz bir şey alsaydın şu anki karından çok daha fazla zarar etmiştin belki de.

Servise gönder 150-200 lirayı geçerlerse kendin yaptır garantisi vardır muhtemelen yaparlar ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…