sametokszz Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 RAM 2x8 GB 16 GB XPG marka RAM SSD veya HDD modeli 2 TB SEAGATE HARDDİSK, PNY 1050 MB/s yazma SSD Ekran kartı Palit RTX 3060 Anakart MSI B450 GAMİNG PLUS MAX İşlemci AMD Ryzen 5 5600 İnventus'tan Mech hazır sistemi aldım ve Windows 11 kurmak istiyorum. B450 anakartın Windows 11 destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
İnventus'tan Mech hazır sistemi aldım ve Windows 11 kurmak istiyorum. B450 anakartın Windows 11 destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.
Zerons Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 94 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: GIGABYTE Eagle RTX 3050 Anakart: ASUS Prime B450M-K II RAM: GSKILL Ripjaws 8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: Corsair Spec Delta RGB PSU: Corsair CV550 550W SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Monitör: GIGABYTE G24F-2 Klavye: AOC GK200s Fare: Trust GXT180 Kusan Mikrofon: Trust GXT232 Mantis Kulaklık: Rampage RM-K27 X-Jammer Gamepad: Polosmart PSG05 Telefon: Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8/128 Bileklik: Xiaomi Mi Band 5 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #2 Kurulur, TPM ve Secure Boot açmanız lazım kurmak için.
ReaderX Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2024 #3 Zerons dedi: Kurulur, TPM ve Secure Boot açmanız lazım kurmak için. Genişletmek için tıkla... O ikisi nasıl kurulur hocam?
Zerons dedi: Kurulur, TPM ve Secure Boot açmanız lazım kurmak için. Genişletmek için tıkla... O ikisi nasıl kurulur hocam?
3 395679 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 265 Çözümler 5 21 Aralık 2024 #4 ReaderX dedi: O ikisi nasıl kurulur hocam? Genişletmek için tıkla... Kurmuyoruz hocam, anakartın biosundaki ayarlar üzerinden aktif edebiliyoruz.
ReaderX dedi: O ikisi nasıl kurulur hocam? Genişletmek için tıkla... Kurmuyoruz hocam, anakartın biosundaki ayarlar üzerinden aktif edebiliyoruz.
ReaderX Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #5 395679 dedi: Kurmuyoruz hocam, anakartın biosundaki ayarlar üzerinden aktif edebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ikisinin nasıl aktif edilebileceğine dair bir rehber, video falan mevcut mu?
395679 dedi: Kurmuyoruz hocam, anakartın biosundaki ayarlar üzerinden aktif edebiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam ikisinin nasıl aktif edilebileceğine dair bir rehber, video falan mevcut mu?
3 395679 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 265 Çözümler 5 23 Aralık 2024 #6 ReaderX dedi: Peki hocam ikisinin nasıl aktif edilebileceğine dair bir rehber, video falan mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızın BIOS arayüzüne göre ayarın nerede olduğu değişebilir.
ReaderX dedi: Peki hocam ikisinin nasıl aktif edilebileceğine dair bir rehber, video falan mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızın BIOS arayüzüne göre ayarın nerede olduğu değişebilir.
ReaderX Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2025 #7 395679 dedi: Tabii ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızın BIOS arayüzüne göre ayarın nerede olduğu değişebilir. Genişletmek için tıkla... Benim anakartımın BIOS'unda o sekme yok hocam, görünmüyor. Son düzenleme: 18 Ocak 2025
395679 dedi: Tabii ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartınızın BIOS arayüzüne göre ayarın nerede olduğu değişebilir. Genişletmek için tıkla... Benim anakartımın BIOS'unda o sekme yok hocam, görünmüyor.