KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #1 Kullandığım anakarta yeni bir BIOS güncellemesi gelmiş ve inanılmaz derecede fark etti. Haberi olmayan arkadaşlar için konu açma gereği duydum. Sanırım bütün MSI Max serisi kartlara gelmiş. B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MPG www.msi.com . H72 BIOS güncellemesiyle karşımıza AMD Agesa combo AM4Pi 1.0.0.6 sunulmuş. Peki, bu güncelleme ne derseniz. https://www.amd.com/tr/partner/amd-builds-great-foundations. Not: Güncelleme sonrası BIOS ayarlarınız kontrol edin. (Sıfırlanıyor) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
Kullandığım anakarta yeni bir BIOS güncellemesi gelmiş ve inanılmaz derecede fark etti. Haberi olmayan arkadaşlar için konu açma gereği duydum. Sanırım bütün MSI Max serisi kartlara gelmiş. B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MPG www.msi.com . H72 BIOS güncellemesiyle karşımıza AMD Agesa combo AM4Pi 1.0.0.6 sunulmuş. Peki, bu güncelleme ne derseniz. https://www.amd.com/tr/partner/amd-builds-great-foundations. Not: Güncelleme sonrası BIOS ayarlarınız kontrol edin. (Sıfırlanıyor)
MrDentist Kilopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 947 Çözümler 22 22 Temmuz 2020 #2 Bende aynı anakartı kullanıyorum. Henüz güncelleme yapmadım. Nasıl bir değişiklik oldu, yapılan iyileştirmeler nedir acaba?
Bende aynı anakartı kullanıyorum. Henüz güncelleme yapmadım. Nasıl bir değişiklik oldu, yapılan iyileştirmeler nedir acaba?
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #3 26 yeni bellek zamanlama parametresi ekleyerek DDR-3200 ve üzerine hız aşırtmayı daha da kolaylaştırdık. PC oyunlarını bir Windows® Sanal Makine üzerinde oynayan Linux® tutkunları için önemli bir özellik olan PCI Express® ACS desteği sunduk. Sistemin daha stabil ve daha seri çalıştığını hissettim. Açılış hızı biraz daha hızlandı.
26 yeni bellek zamanlama parametresi ekleyerek DDR-3200 ve üzerine hız aşırtmayı daha da kolaylaştırdık. PC oyunlarını bir Windows® Sanal Makine üzerinde oynayan Linux® tutkunları için önemli bir özellik olan PCI Express® ACS desteği sunduk. Sistemin daha stabil ve daha seri çalıştığını hissettim. Açılış hızı biraz daha hızlandı.