MSI B450 GAMING Plus Max ve RX 5600 XT Evo uyumlu mudur?

bk01

Decapat
Yer
İstanbul/Adana
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba, bir PC toplamaktayım.

Donanım:

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
Anakart: MSI B450 GAMING Plus Max.
Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming X3 Radeon RX 5600 XT Evo 6 GB 192 Bit.

Geri kalan donanım parçalarını hala toplamaktayım.

Araştırmalarıma göre şu ana kadar sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum fakat emin olabilmek açısından yorumlarınız benim için önemli.
Ekran Kartı ve anakart arasında bir uyumsuzluk yaşar mıyım? Yaşarsam neden kaynaklı olabilir?

Şimdiden teşekkür ederim. :)

Merhaba, bir PC toplamaktayım.

Donanım:

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
Anakart: MSI B450 GAMING Plus Max.
Ekran kartı: ASUS TUF Gaming X3 Radeon RX 5600 XT Evo 6 GB 192 Bit.

Geri kalan donanım parçalarını hala toplamaktayım.

Araştırmalarıma göre şu ana kadar sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum fakat emin olabilmek açısından yorumlarınız benim için önemli.
Ekran kartı ve anakart arasında bir uyumsuzluk yaşar mıyım? Yaşarsam neden kaynaklı olabilir?

Şimdiden teşekkür ederim. :)

Hatta ve hatta yanlış bilmiyorsam B450 anakartlara bir BIOS güncellemesi ile Ryzen 5000 serisi işlemciler bile takılabiliyor bu da aklınızda bulunsun.

Teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oluyorsunuz gerçekten.
Ek olarak, kaç watt PSU önerirsiniz? Ekran kartında minimum 450 tavsiye edilmiş, bu durumda diğer parçalarla sanıyorumki en az 600-650 watt olması gerekecek.

Kasa ve PSU bir arada alabilirim ayrı ayrı da alabilirim, bu ikisi için toplam bütçem 1000 lira, önerileriniz benim için önemli.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı