MSI B450 Gaming Plus ve Corsair Vengeance LPX RAM

Tonyokuk

Centipat
Merhaba elimde asağıda linkini verdiğim RAM'den mevcut ve MSI B450 Gaming Plus almak istiyorum fakat, anakartın uyum listesinde RAM'e ait kodu bulamadım. İkisi arasında bir uyum sıkıntısı olur mu? Görüslerinizi bekliyorum, simdiden tesekkürler.

X2 Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı

Merhaba elimde asağıda linkini verdiğim RAM'den mevcut ve MSI B450 Gaming Plus almak istiyorum fakat, anakartın uyum listesinde RAM'e ait kodu bulamadım. İkisi arasında bir uyum sıkıntısı olur mu? Görüslerinizi bekliyorum, simdiden tesekkürler.

X2 Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı
Alıp kullanabilirsin kardeşim, sorun olmayacaktır. Yakın zamanda ben de Adata XPG serisi bir bellek ve o anakartın aynısı aldım. Yine bu aldığım bellek, anakartın uyumlu olduğu bellek listesinde yoktu. Ama sorunsuz şekilde kullanıyorum...
Bu arada sana tavsiyem, biraz daha uyguna almak istersen n11 den bakmanı öneririm. Ben anakartı oradan 535 ₺ ye almıştım. Yine bu bellekleri 8+8 tek slot almış dual Chanel yapabilirsin, dual satılan ile tek slot satılan aynı diye biliyorum, tekli fiyatından 2 adet alırsan daha uyguna geliyor

Alıp kullanabilirsin kardeşim, sorun olmayacaktır. Yakın zamanda ben de Adata XPG serisi bir bellek ve o anakartın aynısı aldım. Yine bu aldığım bellek, anakartın uyumlu olduğu bellek listesinde yoktu. Ama sorunsuz şekilde kullanıyorum...
Bu arada sana tavsiyem, biraz daha uyguna almak istersen n11 den bakmanı öneririm. Ben anakartı oradan 535 ₺ ye almıştım. Yine bu bellekleri 8+8 tek slot almış dual Chanel yapabilirsin, dual satılan ile tek slot satılan aynı diye biliyorum, tekli fiyatından 2 adet alırsan daha uyguna geliyor
RAM'leri bende senin tavsiye ettiğin gibi yaptım, 8+8 tek slot aldım.Daha uyguna geldi :) , bilgilendirme için tesekkürler.

Aynı anakart ve RAM'i satın aldım ama uyumluluk listesine bakmak daha sonradan aklıma geldi. Baktığımda listede bulamadım. Kullanılabiliyor mu bu 2 ürün birlikte uyumlu bir şekilde? Anakart kargoya verildi ama RAM'in siparişini en azından iptal edip başka model mi bakmalıyım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı