MSI B450 Hangi chipset kurulmalı?

Halit70

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
2 farklı resimde görünün chipset ikisi de aynı işlevi mi görüyor yoksa faklı mı? Bir tanesi MSİ anakart sayfasından diğeri de AMD sayfasından. Ben ikisini de kuruyorum. Bazen aklıma acaba çakışma falan olur mu diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'da zaten AMD'nin sürücüsünü veriyor onu geçtim chipset üreticisi zaten AMD neyin kafası bu AMD'nin sitesindekini indirip kuracaksınız.

Ama biri 370mb diğeri 50 mb

MSİ olanı sildim yeniden başlattım PES 2020 oyundan atmaya başladı. Geri indireyim bari.

Kullandığın anakartın üstünde ki chipsetin yapımcısı ve sahibi AMD. Yani AMD'nin sitesindekini indireceksin en güncel sürümü onlar paylaşıyor. Benim de anakartım Gigabyte marka kendi sitesinde ki 125 MB AMD'nin sitesinde ki ise 192 MB. Dosya boyutuna bakma.

Anlamıyor adamlar kanser oldum burada Chipset üreticisi AMD bu adamların kendi resmi sitesindeki sürücüler en güncel sürücülerdir. SATA, Chipset ne varsa hepsini günceller. Anakartın sitesinden indirmeyin. Zaten anakart'ın sitesindeki sürücüleri AMD'nin sitesinden alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…