ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #1 Kasam Spec-Delta tek renk yanıyor ve Anakart'tan sadece modlarını düzeltebiliyorum. Acaba bu Anakart RGB destekliyor'mu?
Kasam Spec-Delta tek renk yanıyor ve Anakart'tan sadece modlarını düzeltebiliyorum. Acaba bu Anakart RGB destekliyor'mu?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.332 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Aralık 2019 #2 Sol alttaki RGB kısmına kontrolcünün bağlantısını yaptın mı? Yaptiysan ok yönü düzgün takıldı mı?
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #3 Mithat Berhan dedi: Sol alttaki RGB kısmına kontrolcünün bağlantısını yaptın mı? Yaptiysan ok yönü düzgün takıldı mı? Genişletmek için tıkla... RGB Desteği varmı anakart'ın Mithat Berhan dedi: Sol alttaki RGB kısmına kontrolcünün bağlantısını yaptın mı? Yaptiysan ok yönü düzgün takıldı mı? Genişletmek için tıkla... Ben hiç ellemedim Vatan'da montajı yapıldı. Kasam'da kontrolcü çıkmadı normal'de çıkmalı'mı?
Mithat Berhan dedi: Sol alttaki RGB kısmına kontrolcünün bağlantısını yaptın mı? Yaptiysan ok yönü düzgün takıldı mı? Genişletmek için tıkla... RGB Desteği varmı anakart'ın Mithat Berhan dedi: Sol alttaki RGB kısmına kontrolcünün bağlantısını yaptın mı? Yaptiysan ok yönü düzgün takıldı mı? Genişletmek için tıkla... Ben hiç ellemedim Vatan'da montajı yapıldı. Kasam'da kontrolcü çıkmadı normal'de çıkmalı'mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.332 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Aralık 2019 #4 Normalde ufak bir kumanda var fanalr orada birleşiyor ve anakarta takılıyor. JLED1 portu desteklemesi lazım normalde.
Normalde ufak bir kumanda var fanalr orada birleşiyor ve anakarta takılıyor. JLED1 portu desteklemesi lazım normalde.
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #5 Mithat Berhan dedi: Normalde ufak bir kumanda var fanalr orada birleşiyor ve anakarta takılıyor. JLED1 portu desteklemesi lazım normalde. Genişletmek için tıkla... Kuman'da çıkmadı acaba yazılım üzerin'den yapmam mümkün mü?
Mithat Berhan dedi: Normalde ufak bir kumanda var fanalr orada birleşiyor ve anakarta takılıyor. JLED1 portu desteklemesi lazım normalde. Genişletmek için tıkla... Kuman'da çıkmadı acaba yazılım üzerin'den yapmam mümkün mü?