Kastanbolu
Kilopat
Watman hatası da alıyorum 1 yıldır da kullanıyorum bi format atayım düzelir belki, BİOS da hangi ayarları yapmalıyım AHCI işaretli, UEFI işaretli, başka var mı bilmediğim bir ayarlar?Hocam, gerekli değil. Güncel BIOS varsa ve sorun yoksa kurabilirsiniz.
Bir de ustam benim 3000mhz corsair vengerance RAM var.Yeterli hocam. Kurulum sonrası Windows bütün güncellemeleri yapsın. Eksik kalmasın. Daha sonra ekran kartı sürücüsünü kurun. Acele etmeyin.
Ve görseller de X-MP 2 adet var, eski BİOS'da açtığın zaman açık olurdu şimdi tıkladığımda 1 veya 2 oluyor onlar ne oluyor?Yeterli hocam. Kurulum sonrası Windows bütün güncellemeleri yapsın. Eksik kalmasın. Daha sonra ekran kartı sürücüsünü kurun. Acele etmeyin.
Aynen de belki yazılım olarak öyle görünüyordur diye düşündüm, BİOS'da 3400MHZ yazıyor.Hocam, olabilir. RAM desteklediği sürece sıkıntı olmaz. Zaten olursa hata verir. Rahat olun.
Eyvallah üstad, bence de kurcalamayayım daha fazla 400MHZ kardayızHocam, 1699.6 yazanı ikiyle çarparak doğrusu bulunur. Sorun yok yani. Daha ellemeyin.