MSI B450 PRO M2 sisteme RAM önerisi

41fivin

Decapat
Merhaba APU sistemim icin RAM onerir misiniz? 2 adet RAM kullandim ama bir turlu RAM'leri kendi frekanslarinda calistiramadim. Yeni RAM satin alacagim 16 GB 3000 MHz 2x8 Dual Channel RAM dusunuyorum. RGBolursa daha iyi olur cok ugrastim artik 3000 MHz calisacak RAM kullanmak istiyorum.

Sistemim: MSI B450 PRO M2
Ryzen 3 2200G

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Vengeance RGB ve Pro modellerine bakabilirsin ben de mevcut 2950 Mhz gibi bir değerde stabil çalışıyor B350 anakart ile. Bütçenizi de yazarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

Merhaba APU sistemim icin RAM onerir misiniz? 2 adet RAM kullandim ama bir turlu RAM'leri kendi frekanslarinda calistiramadim. Yeni RAM satin alacagim 16 GB 3000 MHz 2x8 Dual Channel RAM dusunuyorum. RGBolursa daha iyi olur cok ugrastim artik 3000 MHz calisacak RAM kullanmak istiyorum.

Ryzen 3 2200G
Dual channel ramler daha iyi olacaktır.
bunu alabilirsiniz, fiyatı gayet uygun.

Ryzen 3 2200G
Corsair CMK8GX4M1A2400C16R, Vengeance LPX 3066 mhz de çalıştırdım sıkıntı olmadı

Bu ramleri beğendim ama anakartımın sitesinden ürün koduna baktım da desteklemiyor sanırım :(
bu arada bütçem 1000 lira civarı
Dual channel ramler daha iyi olacaktır.
bunu alabilirsiniz, fiyatı gayet uygun.

Bu RAMleri beğendim ama anakartımın sitesine baktığım da ürün kodunu bulamadım sanırım anakartım bu RAMleri desteklemiyor :(

962,75 TLKDV
DAHİL
394,90 TLKDV
DAHİL
436,40 TLKDV
DAHİ

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı