Merhaba APU sistemim icin RAM onerir misiniz? 2 adet RAM kullandim ama bir turlu RAM'leri kendi frekanslarinda calistiramadim. Yeni RAM satin alacagim 16 GB 3000 MHz 2x8 Dual Channel RAM dusunuyorum. RGBolursa daha iyi olur cok ugrastim artik 3000 MHz calisacak RAM kullanmak istiyorum.
Corsair Vengeance RGB ve Pro modellerine bakabilirsin ben de mevcut 2950 Mhz gibi bir değerde stabil çalışıyor B350 anakart ile. Bütçenizi de yazarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.
Merhaba APU sistemim icin RAM onerir misiniz? 2 adet RAM kullandim ama bir turlu RAM'leri kendi frekanslarinda calistiramadim. Yeni RAM satin alacagim 16 GB 3000 MHz 2x8 Dual Channel RAM dusunuyorum. RGBolursa daha iyi olur cok ugrastim artik 3000 MHz calisacak RAM kullanmak istiyorum.
Hyperx Fury HX432C16FB3/16 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.