MSI B450 PRO M2 SSD Tavsiyesi

41fivin

Decapat
500 GB M.2 destekli SSD almayı düşünüyorum(önceliğim M.2 ama SATA 3 de olabilir). SSD'yi oyun oynamak için alacağım ve şu an kullandığım harddiskim çok çok eski olduğu için değiştirmek istiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elimde MSI B450 PRO M2 anakart var.

Bütçem 400 600 lira (ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için).

Son düzenleyen: Moderatör:
M2 Sdd'ler de iki çeşit. M2 giriş türü, sata ve pci express diye iki arabirimden birisini kullanırlar. Sata arabirimli M2'ler normal sata hızlarındadır( 500-600 Mb okuma-yazma).
Asıl hızlı olan pci express arabirimliler.

Anakartınız Nvme destekliyor.

250GB az gibi sanki. Gün geçtikçe oyunların boyutu da artıyor ben 500 GB kapasiteli bir SSD almayı düşünüyorum Windowsu SSD ye kuracağım.
Çokta ışık hızında olmasına gerek yok aslında ucuz yollu fiyatına göre performanslı bişey olabilir. Arkaplanda çalışan uygulamalar vs diski kullanıpta oyunlarda FPS düşüşü yaşamak istemediğimden dolayı SSD almak istiyorum

Bana sorarsan M2 SSD alacaksan 3GB/S okuma değerlerine ulaşan almalısın. Yoksa hem boşu boşuna Standart SSD'ye göre fazladan para vermiş hemde daha sonradan yavaş geldiği için yeni bir tane aldığında tekrardan kullanamayacağın bir SSD satın almış olursun(Tek bir M2 SSD yuvası var Anakartında😒)
Bu SSD'ye bakmanı tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı