UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.904 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 22 Eylül 2019 #1 Bu anakarttan almayı düşünüyorum da 3200 MHz belleklerim XMP bölümüne girince direkt olarak görünecek mi yoksa bir ayar mı yapmam gerekecek?
Bu anakarttan almayı düşünüyorum da 3200 MHz belleklerim XMP bölümüne girince direkt olarak görünecek mi yoksa bir ayar mı yapmam gerekecek?
Fatih Işık Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2019 #2 Merhaba. Hazır XMP profillerinden 3200 MHz'e almanız yeterli olacaktır, başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba. Hazır XMP profillerinden 3200 MHz'e almanız yeterli olacaktır, başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U umut0062 Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 56 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ekim 2019 #3 Fatih Işık dedi: Merhaba. Hazır XMP profillerinden 3200 MHz'e almanız yeterli olacaktır, başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum merhabalar yeni arayüzde xmp nasıl aktif ediliyor bilgisi olan var ise paylaşınız Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: Merhaba. Hazır XMP profillerinden 3200 MHz'e almanız yeterli olacaktır, başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum merhabalar yeni arayüzde xmp nasıl aktif ediliyor bilgisi olan var ise paylaşınız