MSI B450 Tomahawk Max alınır mı?

Sedatif

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, ben yakın zamanda PC toplayacağım. Elime biraz para geçti, B450 Aorus Elite alacaktım ama baktım MSI B450 Tomahawk Max 700 küsurlere inmiş. Onu şimdi, 1 ay sonra R5 3600 veya 2600X, sonra da RAM alacağım. Sizce alınır mı, değer mi? OC yapacağım bu arada. Teşekkürler.

Bu kartlarda fazlasıyla tercih edilesi:

Uzun bir süre upgrade düşünmüyorsanız, Tomahawk alınabilir. Ben olsam Asrock modelini alırdım, orası ayrı. :)

Teşekkürler cevaplarınız için ben bir de güzel bir OC yapmayı planlıyorum 2600X veya 3600 ile şu anki PC de Xeon X3440 var 2.53 GHz'de R15 skorunda 400 alırken 4 GHz çıkarıp skoru 600 yaptım bilmiyorum burada yaklaşık%50 OC yaptım performans farkı uçtu resmen ama 2600X veya 3600 de de bu kadar performans farkı olur mu acaba?
Tomahawk Max'ın fiyatı 700'SE iyi, alınabilir. 100 lira katabilirseniz daha iyi alternatifler var.

Alternatifleride söyleyebilir misiniz acaba düşünülebilir 100 TL için.

B450 Tomahawk Max, B550M S2H'den daha iyi bir anakart. Tabii ki B550 olma avantajı var fakat Tomahawk Max varken tercih etmezdim. B550 istiyorsanız ve bütçeyi aşabilirseniz:
Yurt dışından:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı