A Ahmed Ruşen Femtopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 9 9 Ağustos 2020 #1 MSI B450 Tomahawk Max anakart kullanmak istiyorum ama bu anakarta Ryzen 5 3600 işlemci takılırsa sorun olur mu? Yardım eder misiniz?
MSI B450 Tomahawk Max anakart kullanmak istiyorum ama bu anakarta Ryzen 5 3600 işlemci takılırsa sorun olur mu? Yardım eder misiniz?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 9 Ağustos 2020 #2 Ryzen 3000 ready yazıyorsa tak-çalıştır yapın, yazmıyorsa da BIOS update yapın. O anakart 3800-3900x'e kadar rahat rahat kaldıracaktır.
Ryzen 3000 ready yazıyorsa tak-çalıştır yapın, yazmıyorsa da BIOS update yapın. O anakart 3800-3900x'e kadar rahat rahat kaldıracaktır.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.837 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Ağustos 2020 #3 Sorun olmaz, ama üzerine biraz daha koysanız orta seviye B550 anakart alabiliyorsunuz isterseniz göz atın. MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Sorun olmaz, ama üzerine biraz daha koysanız orta seviye B550 anakart alabiliyorsunuz isterseniz göz atın. MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
A Ahmed Ruşen Femtopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 9 9 Ağustos 2020 #4 Motionless IN White dedi: Sorun olmaz, ama üzerine biraz daha koysanız orta seviye B550 anakart alabiliyorsunuz isterseniz göz atın. MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Açıklama ve öneriniz için teşekkür ederim. Yardım edebilirseniz son bir sorum olacak. Önerdiğiniz anakartı Cooler Master Master Case H500P ya da H500M modeline taksam sorun olur mu?
Motionless IN White dedi: Sorun olmaz, ama üzerine biraz daha koysanız orta seviye B550 anakart alabiliyorsunuz isterseniz göz atın. MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Açıklama ve öneriniz için teşekkür ederim. Yardım edebilirseniz son bir sorum olacak. Önerdiğiniz anakartı Cooler Master Master Case H500P ya da H500M modeline taksam sorun olur mu?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.837 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Ağustos 2020 #5 Hayır sorun olmaz, bahsettiğiniz kasalar Mid Tower yani ATX anakart takabilirsiniz.
A Ahmed Ruşen Femtopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 9 9 Ağustos 2020 #6 Motionless IN White dedi: Hayır sorun olmaz, bahsettiğiniz kasalar mid Tower yani ATX anakart takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cooler Master Master Case H500M modelinin ön girişlerinde 4 adet USB 3.0 ve 1 adet USB 3.1 Type-C var. O bağlantılar takılabiliyor mu?
Motionless IN White dedi: Hayır sorun olmaz, bahsettiğiniz kasalar mid Tower yani ATX anakart takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cooler Master Master Case H500M modelinin ön girişlerinde 4 adet USB 3.0 ve 1 adet USB 3.1 Type-C var. O bağlantılar takılabiliyor mu?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.837 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Ağustos 2020 #7 Evet takılabiliyor.