GodPlayer1927 Centipat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 208 27 Ağustos 2020 #1 Beyler MSI B450 Tomahawk Max'ta R5 3600 işlemcinin ayarı böyle yaptım iyi midir? CPU colre Volt ile CPU NB soc voltajını 0.9000V yaptım Auto yapınca sistem ısınıyor. Bir kişi böyle yaparsam işlemcinin ömrünü kısaltabileceğimi söyledi bu doğru mudur?
Beyler MSI B450 Tomahawk Max'ta R5 3600 işlemcinin ayarı böyle yaptım iyi midir? CPU colre Volt ile CPU NB soc voltajını 0.9000V yaptım Auto yapınca sistem ısınıyor. Bir kişi böyle yaparsam işlemcinin ömrünü kısaltabileceğimi söyledi bu doğru mudur?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 27 Ağustos 2020 #2 Aksine ömrünü uzatmışsınız. Sistem hatasız çalışıyorsa sorun yok demektir. NB/SoC kısmını otoda bırakın ama bence. Artı 0 Eksi
Aksine ömrünü uzatmışsınız. Sistem hatasız çalışıyorsa sorun yok demektir. NB/SoC kısmını otoda bırakın ama bence.
KS KS GodPlayer1927 Centipat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 208 27 Ağustos 2020 #3 PARAMORE dedi: Aksine ömrünü uzatmışsınız. Sistem hatasız çalışıyorsa sorun yok demektir. NB/SoC kısmını otoda bırakın ama bence. Genişletmek için tıkla... Evet sorunsuz çalışıyor. Nb/Soc oto mu olsun? PARAMORE dedi: Aksine ömrünü uzatmışsınız. Sistem hatasız çalışıyorsa sorun yok demektir. NB/SoC kısmını otoda bırakın ama bence. Genişletmek için tıkla... Nb/SoC ne oluyor hocam? Oto yaptımda. Son düzenleme: 27 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
PARAMORE dedi: Aksine ömrünü uzatmışsınız. Sistem hatasız çalışıyorsa sorun yok demektir. NB/SoC kısmını otoda bırakın ama bence. Genişletmek için tıkla... Evet sorunsuz çalışıyor. Nb/Soc oto mu olsun? PARAMORE dedi: Aksine ömrünü uzatmışsınız. Sistem hatasız çalışıyorsa sorun yok demektir. NB/SoC kısmını otoda bırakın ama bence. Genişletmek için tıkla... Nb/SoC ne oluyor hocam? Oto yaptımda.