tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 26 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar B450 Tomahawk Max Anakartın BIOS güncelleme sorunu ve güncellemeden sonra da devam eden sorunları vardı, son çıkan V35 sürümünden sonra bir problem var mı? Kartı almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2020
Arkadaşlar B450 Tomahawk Max Anakartın BIOS güncelleme sorunu ve güncellemeden sonra da devam eden sorunları vardı, son çıkan V35 sürümünden sonra bir problem var mı? Kartı almak istiyorum.
shinabutsad Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2020 #2 Arkadaşım kullanıyor o anakartı şu an bi sorunu yok , bios sürümünü bilmiyorum. Ama eğer yeni alıyorsanız deli gibi övülüyor o anakart.
Arkadaşım kullanıyor o anakartı şu an bi sorunu yok , bios sürümünü bilmiyorum. Ama eğer yeni alıyorsanız deli gibi övülüyor o anakart.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 26 Ocak 2020 #3 shinabutsad dedi: Arkadaşım kullanıyor o anakartı şu an bi sorunu yok , bios sürümünü bilmiyorum. Ama eğer yeni alıyorsanız deli gibi övülüyor o anakart. Genişletmek için tıkla... Evet tüm yorumları okudum iyi bir kart ama problem çıkarmasını istemiyorum
shinabutsad dedi: Arkadaşım kullanıyor o anakartı şu an bi sorunu yok , bios sürümünü bilmiyorum. Ama eğer yeni alıyorsanız deli gibi övülüyor o anakart. Genişletmek için tıkla... Evet tüm yorumları okudum iyi bir kart ama problem çıkarmasını istemiyorum
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.860 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 26 Ocak 2020 #4 Düzeltileli çok oldu. Son 2 BIOS son derece stabil.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 26 Ocak 2020 #5 Eryd dedi: Düzeltileli çok oldu. Son 2 BIOS son derece stabil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum zaten yorumlarını takip ediyorum
Eryd dedi: Düzeltileli çok oldu. Son 2 BIOS son derece stabil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum zaten yorumlarını takip ediyorum