Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Merhaba M-Flash ekran gelmiyor. Flash BIOS tusundan yapmayı denedim. 3 kez kırımız ışık yanıp sönüyor öyle kalıyor. BIOS güncelleyemiyorum!
Merhaba M-Flash ekran gelmiyor. Flash BIOS tusundan yapmayı denedim. 3 kez kırımız ışık yanıp sönüyor öyle kalıyor. BIOS güncelleyemiyorum!
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Mart 2021 #2 Rhombeuz dedi: Flash BIOS tusundan yapmayı denedim. Genişletmek için tıkla... Flash BIOS tuşu zaten ekran gelmediği zaman yapılan bir yöntem. Biraz beklemen gerekebilir.
Rhombeuz dedi: Flash BIOS tusundan yapmayı denedim. Genişletmek için tıkla... Flash BIOS tuşu zaten ekran gelmediği zaman yapılan bir yöntem. Biraz beklemen gerekebilir.
Rhombeuz Decapat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Mert Şahan İLHAN dedi: Flash BIOS tuşu zaten ekran gelmediği zaman yapılan bir yöntem. Biraz beklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Flash BIOS PC kapalıyken tusa basıp beklemiyor muyuz? M-Flash basıp beklerken mi basmam gerekiyor acaba?
Mert Şahan İLHAN dedi: Flash BIOS tuşu zaten ekran gelmediği zaman yapılan bir yöntem. Biraz beklemen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Flash BIOS PC kapalıyken tusa basıp beklemiyor muyuz? M-Flash basıp beklerken mi basmam gerekiyor acaba?
spartacus1967 Centipat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Dostum sorunu cozebildinmi bendede MSI b450 gaming plus var aynı problem 3 kere ışık yanıyor sonra sürekli yanıyor ama olmuyor
Dostum sorunu cozebildinmi bendede MSI b450 gaming plus var aynı problem 3 kere ışık yanıyor sonra sürekli yanıyor ama olmuyor