Jolla Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 44 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Dün akşam MSI B450 Tomahawk Max anakart aldım, buna uygun RAM bakarken 279 liraya uygun 8 GB DDR4 RAM buldum ama MSI'ın resmi sitesinde uyumlu ürünler listesinde gözükmüyor. Sizce ürünü alsam bir sıkıntı oluşturur mu? Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6 : Amazon.com.tr: Bilgisayar Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6 : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Dün akşam MSI B450 Tomahawk Max anakart aldım, buna uygun RAM bakarken 279 liraya uygun 8 GB DDR4 RAM buldum ama MSI'ın resmi sitesinde uyumlu ürünler listesinde gözükmüyor. Sizce ürünü alsam bir sıkıntı oluşturur mu? Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6 : Amazon.com.tr: Bilgisayar Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6 : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 21 Aralık 2020 #2 Pek sanmıyorum ama neden XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Aralık 2020 #3 Orada test edilen bellekler var, sorun olmaz.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 21 Aralık 2020 #4 Sıkıntı olacağını sanmıyorum. iceffy dedi: Pek sanmıyorum ama neden XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun? Genişletmek için tıkla... O bütçe de o marka RAM'ler yok.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. iceffy dedi: Pek sanmıyorum ama neden XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun? Genişletmek için tıkla... O bütçe de o marka RAM'ler yok.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Aralık 2020 #5 iceffy dedi: XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Patriot da iyidir. O bütçedeki Corsair ve XPG bellekler berbat.
iceffy dedi: XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Patriot da iyidir. O bütçedeki Corsair ve XPG bellekler berbat.
Jolla Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 44 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 iceffy dedi: Pek sanmıyorum ama neden XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çünkü bütçem sınırlı ve işlemci almadım daha. Kayseri Mantısı dedi: Orada test edilen bellekler var, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama MSI sitesinde baktığım model yok.
iceffy dedi: Pek sanmıyorum ama neden XPG Corsair tarzı markaların RAM'lerine bakmıyorsun? Genişletmek için tıkla... Çünkü bütçem sınırlı ve işlemci almadım daha. Kayseri Mantısı dedi: Orada test edilen bellekler var, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama MSI sitesinde baktığım model yok.