S shitokaze Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 48 13 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bende başlıktaki anakart var. Sistemi kurdum Ryzen 5 3600 işlemci taktım. FreeDOS PC ekran göstermedi sonra BIOS güncelliyim dedim. Gene açılmadı ama o arkadaki ışık gitmesi gerekirken sabit şekilde yanıyordu. Sizce sıkıntı nedir?
Arkadaşlar bende başlıktaki anakart var. Sistemi kurdum Ryzen 5 3600 işlemci taktım. FreeDOS PC ekran göstermedi sonra BIOS güncelliyim dedim. Gene açılmadı ama o arkadaki ışık gitmesi gerekirken sabit şekilde yanıyordu. Sizce sıkıntı nedir?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 13 Temmuz 2020 #2 O anakart direkt 3.nesil işlemci desteği ile geliyor güncellemeye gerek yoktu. Güncellemeden önce de böyle miydi? Sisteme ekran kartı takılı mı? Artı 0 Eksi
O anakart direkt 3.nesil işlemci desteği ile geliyor güncellemeye gerek yoktu. Güncellemeden önce de böyle miydi? Sisteme ekran kartı takılı mı?
KS KS S shitokaze Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 48 13 Temmuz 2020 #3 Emir M. dedi: O anakart direkt 3.nesil işlemci desteği ile geliyor güncellemeye gerek yoktu. Güncellemeden önce de böyle miydi? Sisteme ekran kartı takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı takılı her şeye ışık geliyor. Ama ekran gelmiyor Hatta 1 kere bios ekrana girdik sonra resetledik. Gene ekran gelmedi? Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: O anakart direkt 3.nesil işlemci desteği ile geliyor güncellemeye gerek yoktu. Güncellemeden önce de böyle miydi? Sisteme ekran kartı takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı takılı her şeye ışık geliyor. Ama ekran gelmiyor Hatta 1 kere bios ekrana girdik sonra resetledik. Gene ekran gelmedi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 13 Temmuz 2020 #4 BIOS sıfırlaması yapmayı deneyin. 1 kere görüntü geldiyse farklı bir ekran kartı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S shitokaze Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 48 13 Temmuz 2020 #5 Emir M. dedi: BIOS sıfırlaması yapmayı deneyin. 1 kere görüntü geldiyse farklı bir ekran kartı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir hata aldım, sonra dediği yerlere taktım düzeldi. Sizce hala sıkıntı var mı? Dosya Ekleri IMG_20200713_225819.jpg 1 MB · Görüntüleme: 124 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: BIOS sıfırlaması yapmayı deneyin. 1 kere görüntü geldiyse farklı bir ekran kartı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir hata aldım, sonra dediği yerlere taktım düzeldi. Sizce hala sıkıntı var mı?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.029 Makaleler 26 Çözümler 519 13 Temmuz 2020 #6 Sorun yok, bellekleri yanlış takmışsınız bu yüzden uyarı vermiş, çalışıyorsa Windows kurun ve keyfinize bakın. Artı 0 Eksi
Sorun yok, bellekleri yanlış takmışsınız bu yüzden uyarı vermiş, çalışıyorsa Windows kurun ve keyfinize bakın.