MSI B450 Tomahawk Max vs MSI B550M PRO-vdh Wi-Fi

Bütçe
1100
Bütçem kısıtlı olduğu için merak ettiğim konu bu yeni kartların çıkış fiyatı. RTX 2060 fiyatına yeni seriden bir kart almak mümkün olacak mıdır? Yardımcı olduğunuz için sağolun.
İlk defa bilgisayar topladığım için bu terimler hakkında çok bilgim yok. Fakat anladığım kadarıyla RTX 2060 fiyatını hak etmeyen bir kart. Bu fiyata yeni seriden bir kart almak mümkün olacak mıdır?

@ezghi

RTX 3060 serisi 12 GB ve 6 GB versiyon ile çıkacak. Sizin gibi sıfırdan bir RTX kart alacak birisi olarak RTX 2060'ın saçma bir fiyattan satıldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bütçenizin kısıtlı olduğunu az çok anladım ama en azından 6 GB'lı bir kart alınacaksa bu daha güncel olan RTX 3060 olmalı. He şu an için duyurulmadı, onun yerine RTX 3060 12 GB ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Nvidia'nın kendi sitesinde 12 GB versiyon için 3200 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı bilgisi yer alıyor ancak firmalar tarafından tasarlanan özel soğutmalı modellere göre fiyatlarında da değişkenlik-yukarı seyir olacaktır. He elbet 6 GB versiyonunu da vakti geldiğinde göreceğiz. @kino'ya katılarak beklemenizi öneriyorum

Beklemek en mantıklısı gibi duruyor. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, iyi günler.

Daha güncel ve fiyatına göre güzel bir seçenek olduğu için MSI B550M PRO-VDH WIFI öneririm. Hatta bizzat kullanmaktayım. Merak ettiğiniz bir husus varsa sorabilirsiniz.
Hocam bende aynı serinin Intel için olanı var B460M PRO VDH WIFI, yeni aldım. Şu an monitörüm gelmediği için test edemiyorum. Sizin internet hızınız normalde kaç ve anakart ile kaç alıyorsunuz? Oyunlarda lag oluyor mu? Ben 100 mbps kullanıyorum 5GHz modem var. Modemle aramda yaklaşık 5 metre olacak. Sizce nasıl performans gösterir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…