MSI B450 Tomahawk mı GIGABYTE B450 Aorus Pro mu?

BurakGonultas

Hectopat
Yer
Bilgisayar Masası.
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle sorumun konu başlığından belli olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda yeni bir bilgisayar topluyorum ve bu sistemi toplamak için AMD'nin Ryzen 3000 serisini çıkarmasını bekledim. Ve alacağım olan model yani; "Ryzen 5 3600" İtopya'da satışa çıktı. Bilgisayarı alacakken satın alacağım model B450 Tomahawk'tı. Daha sonra arkadaşım şu şekilde bir söylemde bulundu; "B450 Tomahawk'ın voltaj sorunu var, onun yerine B450 Aorus Pro al.". Haliyle kafam karıştı ve internet üzerinden bir takım araştırmalar yaptım. Araştırmalarımın sonucunda Tomahawk'ın VRM bakımından çok üstün olduğunu gördüm. Ancak özellik bakımından ise B450 Aorus Pro'nun daha güçlü olduğu söyleniyor. Şöyle söyleyeyim, overclock'un ömrü çok kısalttığını düşünüyorum ve overclock yapmayı düşünmüyorum. Bu yüzden kararsız kaldım. Sizden ricam overclock yapmayacağım için bu iki anakarttan birini bana sebepleri ile birlikte önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

NOT: Bu arada ASUS TUF B450-PLUS Gaming modelini de düşünüyorum. Bu anakartı önerirseniz buna da göz atabilirim, teşekkürler.

Bende b450 araştırmalarım sonucu asrock b450m pro4 aldım. Yurt dışındaki puanlamalarda en başlarda .Araştırın derim .

Kozmetik konusunda gigabyte daha iyi ama en kaliteli mosfet heatsinkleri , kaliteli VRMleri ve choke leri olan tomahawk bence önemli olan kozmetik değil performans ve ürünün kullandığı malzeme kalitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…