MSI B450 TOMAHAWK vs Asus ROG Strix B450-F Gaming

Serkanrudy

Decapat
AMD RYZEN 5 2600X işlemci, 16 GB DDR4 3000 MHz RAM ve MSI GTX 1060 6 GB ekran kartlı bir sistem toplayacağım. İki anakart arasında kaldım. Kullanım amacım oyun oynamak daha çok. Sizce daha uygun fiyatlı MSI'ın ekran kartını almam yeterli mi yoksa Asus ROG Strix almam daha mı doğru olur? Ne tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam XFR'dan yararlanabilmek için bence bütçenizi zorlayıp X470 chipsetli bir anakart alın.

B450'ler arasında ikisi de üzmez.
Hocam yalnız B450'de XFR 2.0 destekliyor.
b450.jpg

İmzamdaki sistemi kullanıyorum, Asus'un Bios'u en pratik ve en kaliteli Bios bence, tasarım olarak zaten tartışılacağını düşünmüyorum. Ekran kartını Rog Strix, Ramleride Trident Z RGB seçer isen şöyle bir görüntü ile karşılaşacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmzamdaki sistemi kullanıyorum, Asus'un Bios'u en pratik ve en kaliteli Bios bence, tasarım olarak zaten tartışılacağını düşünmüyorum. Ekran kartını Rog Strix, Ramleride Trident Z RGB seçer isen şöyle bir görüntü ile karşılaşacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anakart.modelinedir

Asus ROG Strix B450-F
Teşekkür ederim birde yeri değil ama b450 f anakarti alsam 1 aylık ekran kartım var sıfır aldım fakat ekran kartı yüzde 30 40 ini kullanıyor işlemci hangi oyuna girersem gireyim 90 la 100den aşağıya düşmüyor ekran kartı MSI GTX 1060 3gb Gaming X dediğim gibi o anakarta ryzen 5 2600x mi alsam ryzen 7 1700x veya 1800 x mi alsam bütçe bunlara yetiyorda
Asus ROG Strix B450-F

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı